Ezt olvasta már?


25 éves a pécsi Multi Alarm

Idén januárban ünnepli a Multi Alarm Zrt. fennállásának 25. évfordulóját. A születésnapi ünnepségre a vállalat jeles vendégeket hívott a városi közélet, piaci élet, banki szféra képviselői közül.


hirdetés

A cég pályafutása igazi pécsi sikertörténet. A 25 évvel ezelőtti egy fős Multi Alarm Kft. mostanra hozzávetőleg éves szinten 8 milliárd Ft forgalmat bonyolító zártkörű részvénytársasággá vált, mely közel 100.000 ügyféllel büszkélkedhet, csaknem 500 főnek ad munkát, több mint 10 városban van irodája, 5 városban vagyonvédelmi szaküzlete, valamint az ország szinte minden települését elérő kivonuló szolgálattal rendelkezik. A társaság ma is 100%-ban magyar tulajdonban van.

A vállalat sikerének titka, hogy soha nem elégedett meg avval, amit elért. Az új technológiák felkutatása, a piaci igényekhez való állandó alkalmazkodás, vagyis a folyamatos fejlődés, valamint a minőségbe, szakmaiságba vetett töretlen hit viszi előre.

1991 januárjában alapította Zsolt László Pécsett a Multi Alarm Kft.-t, melynek tevékenységi köre a kezdetekben elektronikus biztonságtechnikai rendszerek tervezése, telepítése és karbantartása volt. Rá egy évvel a cég az elsők között Magyarországon 24 órás számítógépes ügyleti szolgáltatással bővítette ki tevékenységi körét, mely azóta is a cég fő bevételi forrását képezi.

A vállalat távfelügyeleti központja Európa szerte egyedülálló biztonsági követelményeknek felel meg. Magyarország legnagyobb, jól képzett személyzetével működő ügyeleti állomása méltán vívja ki a hazai és külföldi szakértők elismerését.

A távfelügyeleti szolgáltatást teljessé téve 1998-ban a Multi Alarm létrehozta saját kivonuló szolgálatát, majd 1999-ben az egész országra kiterjedő 24 órás karbantartói és szerelői ügyeletet alakított ki.

A 2000. évre a távfelügyeleti szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek száma elérte a 10.000-et. Magyarországon elkészült az első sportstadionban működő komplex vagyonvédelmi rendszer a Multi Alarm kivitelezésében.

A 2005. év főbb eseményei voltak, hogy a Multi Alarm zártkörű részvénytársasággá alakult, Budapesten a Fátyolka utcai székház megnyitotta kapuit, 5 vidéki városban létesített területi képviseletet. A Multi Alarm által felszerelt közterület megfigyelő kamerák száma ekkorra elérte az 500 darabot.

A vállalat 2007 -ben GPS gépjárművédelmi szolgáltatással és egészségügyi vészhívó szolgáltatással bővítette kínálatát objektum- és lifttávfelügyelet mellett.


2007 és 2015 között beolvadtak a Multi Alarm Zrt.-be a Nivelco, a Sziget Security, az Alarm Wachter, az Objektor, a Kontravéd, a GSSC, az Infra Monitoring, a SWAT, a JTT Pro és a Pestor vagyonvédelmi társaságok.

2009-re közel 5000 -en választották már GPS gépjárművédelmi szolgáltatást, melyet ekkorra flottakövetéssel és elektronikus menetlevél szolgáltatással egészített ki a társaság. 2010–ben már több mint 50.000 távfelügyeletre csatlakozott ügyfél védelmét látta el a cég.

2011-ben a vállalat saját erőből új székházat épített Pécsen, a Basamalom úton. A korszerű, napelemekkel és hőkutakkal ellátott 3 szintes épület ad otthont a pécsi telephelynek. A vállalat fejlesztő és gyártó részleggel is rendelkezik, amely saját fejlesztésű riasztóközpontot dobott piacra 2014-ben.

A Multi Alarm Zrt. számos szakmai elismerést és tanúsítványt tudhat magáénak, melyek szavatolják a minőségi szolgáltatást. A vállalat 1997 óta rendelkezik minőségirányítási rendszerrel, majd később bevezette az információbiztonsági, és a katonai minőségbiztosítási rendszereket is. Komoly szakmai sikert jelentett a brit távfelügyeleti rendszerekre vonatkozó szabvány bevezetése 2006-ban, melyet azóta is minden évben az SSAIB minősítő szervezet mindenre kiterjedő vizsgálat során a helyszínen auditál.

A vállalat közel 10 éve támogatja a tollaslabda sportot. A sokak által kedvelt sportcentrum, a pécsi Tollaslabda Csarnok megépítése és működtetése is a Multi Alarm Zrt. vezetőjének érdeme, aki szívén viseli a sportág utánpótlás nevelésének ügyét is.0
0
0
0
0

hírek innen, onnan

Három év után találkozott Gönczivel Tatár Csilla: Gratulálok Gábor esküvőjéhez.

Több mint három évvel a válásuk után a TV2 nagyszabású sajtótájékoztatóján tartózkodott először egy fedél alatt Tatár Csilla és...

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt kapott büntetést a Ryanair és a Wizz Air

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt összesen 125 millió forint bírságot szabott ki Budapest Főváros Kormányhivatala a Ryanair és...

Sokévnyi házasság után is érdemes rendezni a közös vagyon helyzetét

A családi vállalkozás szétaprózódásának megakadályozása vagy éppen az üzleti kockázatok családi vagyontól történő elválasztása...

Záróizom: az ellazulás a siker kulcsa

Ha a páciens szorong, a záróizma is fokozottan feszül, összeszorul.

A 100 legérdekesebb magyar innováció

Magyar innovációs program indult ennek első állomásaként jelent meg a 100 legérdekesebb magyar innováció című kiadvány, amelyben több...

Ezek a városok a zsebtolvajok kedvencei

Zsebesek mindenütt vannak, de a külföldi turistákat tömegesen vonzó európai nagyvárosok különösen népszerűek. Íme 10 magyarok által...

Ezt meg kell tennünk vénás keringésünkért

Eddzük a vénákat mozgatással vagy hideg vizes kezeléssel!

Ezért kedvezőtlen a külföldi bankkártyahasználat helyszíni átváltással

Átláthatóságot és biztonságot ad a vásárlásnál, ha az ember a saját pénznemét látja külföldön bankkártyás fizetéskor,...

Innovációs kiállítás és vásár lesz Budapesten

Első alkalommal rendezik meg az Innovációs kiállítás és vásárt 2019. március 1. és 3. között a Hungexpo Budapest Vásárközpontban -...

Négy évtized után újraindul a szakképzés Sümegen

A szakképzésbe egyre több felnőtt kapcsolódik be, a képzett szakemberek munkája pedig a gazdaság megerősödését a családok biztos...

Legendás állatok: Grindelwald bűntettei - Kitör a háború a mágusok között

Megérkezett a novemberben debütáló Legendás állatok: Grindelwald bűntettei legújabb előzetese. Új előzetest kapott a Harry Potter...

0

Sport

Cristiano Ronaldo edzés után megcsinál 150 fekvőtámaszt, én inkább barbecue-t készítek

Dani Osvaldót sosem a szorgalma és az alázata miatt lehetett szeretni.

Egy régi ismerős lesz Kimi Räikkönen új csapattársa

Antonio Giovinazzi veszi át Marcus Ericsson helyét a Saubernél.

Képernyőn a Bayern, a Hertha, az MU, az Atlético Madrid és az Inter - Sportmenü

Folytatódik az innsbrucki országúti kerékpáros világbajnokság.

Ilyen edzőpartnere még soha nem volt Hosszú Katinkának

A világbajnoki bronzérmes gátfutó, Baji Balázs felkészülését segítette az Iron Lady.

Székekkel verték a biztonságiakat a szurkolók

A belgiumi Bajnokok Ligája-meccsen fél órát állt a játék a tömegverekedés miatt

Ilyen tucatgóllal még senki nem nyert Puskás-díjat, mint Szalah

Ez lesz a következménye, ha egy százmilliós ország elkezd szavazni.

A svájci rendőrök szerint maffiózó a Chelsea tulajdonosa

Pedig Abramovics Svájcban akart letelepedni.

Messi madridiakra és CR-re is szavazott, Ronaldónál egy francia nyert

Dzsudzsák Balázs és Marco Rossi szerint is Modric volt az Év játékosa.

Pályán a Hertha, a Bayern és a Manchester United is

Hétközi fordulóval és kupameccsekkel kedveskednek a topcsapatok.

Nagy Ádámék első győzelme a korábbi Vidi-edző karjaiba sodorja a Romát?

Ezt még korai lenne megmondani. Az viszont biztos, hogy fontos győzelmet szerzett a Bologna.

Létezik, hogy a címvédő Szeged a kézibajnokság esélyese?

Pastor előrébb jár a kirakósával, mint Vranjes, pedig megint 6-7 játékost igazolt a Szeged. Az iránya így is jobbnak tűnik.

Dárdai Palkó kezdett, a Hertha elvesztette veretlenségét a Bundesligában

A Werder Bremen ellen bizonyíthat Dárdai Pál legidősebb fia.

0

Bulvár

A házaló csalók legújabb ürügye: egyszerű indokkal keresnek fel, hogy kiraboljanak

Egy új eset kapcsán adott tanácsokat a rendőrség a trükkös csalók kivédése érdekében.

Beállt a nő a benzinkútra, sírva röhögős bénázás lett belőle

Talán nem ártott volna a kocsiban hagyni a retikült.

Nehéz helyzetbe került Liptai Claudia és Gesztesi Károly

Vajon tud-e az ember objektív lenni a volt férjével? Most kiderül, hiszen Liptai Claudiának őszintén kell majd véleményt alkotnia Gesztesi Károlyról.

Kitört a botrány: megerőszakolt egy diákot az egyik leggazdagabb üzletember

A férfit korábban elengedték a rendőrök, mert nem tudták bizonyítani tettét.

Az új-zélandi farmok száz magyar munkavállalót is várnak

Új-Zéland gazdag ország, és nemigen fogad be letelepedni szándékozókat. Most azonban azt írja az NZ Herald, hogy 2025-ig a farmoknak elsősorban a tehenészeteknek 50 ezer új munkásra van szükségük, hogy az ország megőrizze a versenyképességét a világpiacon.

Zoli egészséges tini lehetne, ha 16 évvel ezelőtt nem szilveszteréjjel születik

Ha az anyukáját időben megcsászározzák, nem lett volna probléma. Csakhogy szilvesztereste bíztak benne az orvosok, hogy nem kell bent éjszakázniuk a kórházban.

Fizikai erőszak a Kossuth téren: megint felbukkant a titokzatos hajnali védett vezető

16 fővel szemben szabálysértési feljelentést tettek. A rendőrség védett vezető érkezése miatt 2018. szeptember 25-én 4 óra és 4 óra 27 perc között kiürítette Budapest V. kerületében a Kossuth teret, és felszólította az oda bejelentett gyülekezési törvény hatálya alá tartozó rendezvény résztvevőit hogy gyülekezési jogukat a személy és létesítménybiztosítási intézkedéssel érintett területen kívül gyakorolják. A rendőrség felszólítására 14 fő önként távozott a helyszínről, azonban 16 személy nem tett eleget a felszólításnak, ezért őket a rendőrök testi kényszer alkalmazásával kikísérték a területről. A rendőri intézkedés következtében személyi sérülés nem történt. A rendőrök a 16 fővel szemben szabálysértési feljelentést tettek. (police.hu) Cikk- és címlapkép: pixabay.com

Itt a Tesco nagy dobása a Lidl és Aldi ellen

Meghódítja a világot a Tesco új áruházlánca? Azt ígérik, olcsóbb termékekkel készülnek, mint az Aldi és Lidl.

Szomorú hírt kaptunk: holtan találták otthonában a legendás színészt

A bolygó neve: Halál színésze zenészként is sikeres volt.

Ilyen lakás illik hozzád a csillagjegyed szerint

Buja hálószobák, varázslatos, színes terek, letisztult formák hozzád melyik stílus illik a legjobban? 

Ilyenkor tilos szőlőt enni

A szőlő nagyon finom, és általában egészséges. De van néhány eset, amikor jobb, ha kerülöd.

Fordulat a soroksári kocogó nő ügyében, elképesztő, mi került elő

A különös fecni akár újabb bizonyítékul is szolgálhat.

blogmorzsák

KMK - munkakönyv legfenyegetőbb bejegyzése

A Balaton nyáron a csövesek és köz­ve­szélyes munkakerülők mekkája lett, mert könnyen lehetett pénzhez jutni csalással, devizázással, illegális kéjelgéssel, lopással.

Havi 68 ezer forintba kerülhet egy átlagos magyar keresőnek a maffiaállam

190 ezer forintot kap meg az adott dolgozó a 400 ezerből.

Lehet klasszikus a világzene?

Rendet teszünk a fejekben, a tangó például meglepő.

A pajzsmirigy-probléma a házasság megrontója?

A férj elkezdett sportolni, a feleség az egészséges életmódok megszállottja lett, a szexuális életük pedig 8 év után hervadni látszik.

Szavazókörzetátrajzolóverseny: Eldrigde Gerry és a Gerrymandering

Avagy ki és hogyan csinálta először a szavazókörzet-babrálást.

BookTube: Ilyen a magyar könyves vlogoszféra

Hat fiatal vlogger, aki az irodalmat választotta.

„Hogyan merészeli egy gyereklány tör­ténetét koncként odavetni a médiának?“

Lassan egy hete hibát hibára halmoz a magyar sajtó jó része, pártállástól függetlenül.

5 dolog, amit jó lett volna tudni ovikezdés előtt

„Mikor azt hiszed, hogy már sínen vagytok, akkor fog minden összeomlani.“

Mennyire fenyeget téged a stroke?

Egyre fiatalabbaknál jelentkez­nek a végzetes tünetek. De melyek ezek?

iPhone XS Max: kipróbálva!

Megér félmilliót egy mobil? Megér félmilliót egy iPhone?

Miért nem tud a fér­jem igazi férfi lenni?

Sokszor a feleség, barátnő is tehet arról, hogy a férfi megreked a gyermeki állapotban.

Ingyen The Tiny Bang Story!

Két napig ingyen beszerezhető egy nagyon aranyos point & click játék Steamre.

0


0