Ezt olvasta már?

0

25 éves a pécsi Multi Alarm

Idén januárban ünnepli a Multi Alarm Zrt. fennállásának 25. évfordulóját. A születésnapi ünnepségre a vállalat jeles vendégeket hívott a városi közélet, piaci élet, banki szféra képviselői közül.


hirdetés

A cég pályafutása igazi pécsi sikertörténet. A 25 évvel ezelőtti egy fős Multi Alarm Kft. mostanra hozzávetőleg éves szinten 8 milliárd Ft forgalmat bonyolító zártkörű részvénytársasággá vált, mely közel 100.000 ügyféllel büszkélkedhet, csaknem 500 főnek ad munkát, több mint 10 városban van irodája, 5 városban vagyonvédelmi szaküzlete, valamint az ország szinte minden települését elérő kivonuló szolgálattal rendelkezik. A társaság ma is 100%-ban magyar tulajdonban van.

A vállalat sikerének titka, hogy soha nem elégedett meg avval, amit elért. Az új technológiák felkutatása, a piaci igényekhez való állandó alkalmazkodás, vagyis a folyamatos fejlődés, valamint a minőségbe, szakmaiságba vetett töretlen hit viszi előre.

1991 januárjában alapította Zsolt László Pécsett a Multi Alarm Kft.-t, melynek tevékenységi köre a kezdetekben elektronikus biztonságtechnikai rendszerek tervezése, telepítése és karbantartása volt. Rá egy évvel a cég az elsők között Magyarországon 24 órás számítógépes ügyleti szolgáltatással bővítette ki tevékenységi körét, mely azóta is a cég fő bevételi forrását képezi.

A vállalat távfelügyeleti központja Európa szerte egyedülálló biztonsági követelményeknek felel meg. Magyarország legnagyobb, jól képzett személyzetével működő ügyeleti állomása méltán vívja ki a hazai és külföldi szakértők elismerését.

A távfelügyeleti szolgáltatást teljessé téve 1998-ban a Multi Alarm létrehozta saját kivonuló szolgálatát, majd 1999-ben az egész országra kiterjedő 24 órás karbantartói és szerelői ügyeletet alakított ki.

A 2000. évre a távfelügyeleti szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek száma elérte a 10.000-et. Magyarországon elkészült az első sportstadionban működő komplex vagyonvédelmi rendszer a Multi Alarm kivitelezésében.

A 2005. év főbb eseményei voltak, hogy a Multi Alarm zártkörű részvénytársasággá alakult, Budapesten a Fátyolka utcai székház megnyitotta kapuit, 5 vidéki városban létesített területi képviseletet. A Multi Alarm által felszerelt közterület megfigyelő kamerák száma ekkorra elérte az 500 darabot.

A vállalat 2007 -ben GPS gépjárművédelmi szolgáltatással és egészségügyi vészhívó szolgáltatással bővítette kínálatát objektum- és lifttávfelügyelet mellett.


2007 és 2015 között beolvadtak a Multi Alarm Zrt.-be a Nivelco, a Sziget Security, az Alarm Wachter, az Objektor, a Kontravéd, a GSSC, az Infra Monitoring, a SWAT, a JTT Pro és a Pestor vagyonvédelmi társaságok.

2009-re közel 5000 -en választották már GPS gépjárművédelmi szolgáltatást, melyet ekkorra flottakövetéssel és elektronikus menetlevél szolgáltatással egészített ki a társaság. 2010–ben már több mint 50.000 távfelügyeletre csatlakozott ügyfél védelmét látta el a cég.

2011-ben a vállalat saját erőből új székházat épített Pécsen, a Basamalom úton. A korszerű, napelemekkel és hőkutakkal ellátott 3 szintes épület ad otthont a pécsi telephelynek. A vállalat fejlesztő és gyártó részleggel is rendelkezik, amely saját fejlesztésű riasztóközpontot dobott piacra 2014-ben.

A Multi Alarm Zrt. számos szakmai elismerést és tanúsítványt tudhat magáénak, melyek szavatolják a minőségi szolgáltatást. A vállalat 1997 óta rendelkezik minőségirányítási rendszerrel, majd később bevezette az információbiztonsági, és a katonai minőségbiztosítási rendszereket is. Komoly szakmai sikert jelentett a brit távfelügyeleti rendszerekre vonatkozó szabvány bevezetése 2006-ban, melyet azóta is minden évben az SSAIB minősítő szervezet mindenre kiterjedő vizsgálat során a helyszínen auditál.

A vállalat közel 10 éve támogatja a tollaslabda sportot. A sokak által kedvelt sportcentrum, a pécsi Tollaslabda Csarnok megépítése és működtetése is a Multi Alarm Zrt. vezetőjének érdeme, aki szívén viseli a sportág utánpótlás nevelésének ügyét is.0
0
0
0
0
0
0

hírek innen, onnan

Zokogó rajongók és tömeghisztéria: rendőrök óvták meg Hosszú Katinkát

Edzője, Petrov Árpád árulta el a magyar világsztár tokiói kalandját. Ronaldo és Messi sehol sincs.

Olaszország beintett az Európai Bizottságnak, marad a költségvetési tervezet

Ezt az éjféli határidő előtt pár perccel jelentették be az olasz kormány tagjai.

Az univerzum kezdeti szakaszából származó objektumot találtak

A főként öreg csillagokból álló törpegalaxis az univerzum kezdeti szakaszából származik.

Négy országban streamel a Sony-nak az OTT-One Nyrt.

Együttműködésre lépett a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett OTT-One és a Columbia Pictures Corporation Limited. A megállapodás...

20 millió forinttal is büntetheti az adóhatóság a kapcsolt vállalkozásokat.

A 2017-es üzleti évet érintően nyilatkozni kell a CbC (Country-by-Country) jelentésben érintett hazai vállalkozásoknak december 31-ig, ha...

A Közbeszerzési Hatóság elnöke az Elios-ügyről: Ez egy felfújt téma

Rigó Csaba az Echo TV-ben nyugtatta meg a nézőket a közvilágítási botránnyal kapcsolatban.

Egy elveszett világra bukkantak az Antarktisz alatt

Már évtizedek óta téma a tudományos világban az, hogy bár a Pangea darabokra tört nagyjából 180 millió év alatt, a ma ismert...

Tüzes fotó: ismét mellekkel hódít az Instagram-sztár

Újabb remek fotóval jelentkezett a kedvenc cosplayerünk.

A Közbeszerzési Hatóság elnöke az Elios-ügyről: Ez egy felfújt téma

Rigó Csaba az Echo TV-ben nyugtatta meg a nézőket a közvilágítási botránnyal kapcsolatban.

Tényleg elhúznak mellettünk a románok, szlovákok? Ábrákon az igazság

Növekvő reálbérek, lassan hízó árak, infláció felett emelkedő nyugdíjak - mindebből arra következtethetünk, hogy a magyar...

Lemond a lengyel bankfelügyelet hivatali visszaéléssel megvádolt elnöke

Lemondását azzal indokolta, hogy az állam érdekét szem előtt tartva, lehetővé akarja tenni az ügy alapos tisztázását.

0

Sport

Menyasszonya is végignézte a magyar focista halálát

Sokkoló részletek derültek ki a szörnyű tragédiáról.

Meghalt egy 12 éves magyar focistagyerek

Belehalt betegségébe egy fiatal magyar focista.

Ronaldo új szerepben, labdaszedőként tűnt fel Djokovic vb-meccsén - videó

Átruccant Londonba az ATP-vb-re a Juventus portugál klasszisa.

Megszólalt a mérkőzés közben elhunyt csornai focista menyasszonya

Megszólalt Sipőcz Tamás, a csornai futballpályán elhunyt sportoló párja, Nemes Mónika és exkluzív interjút adott.

Eldőlt, ki lesz az Eb-n a női kéziválogatott csapatkapitánya

Görbicz Anita visszavonult a nemzeti csapattól, míg Tomori Zsuzsa sérült.

2021-ig írt alá a Real Madrid új edzője

Mostantól hivatalosan is Santiago Solari irányítja a csapatot.

Cristiano Ronaldo már megint olyat művelt, amiért korábban is többször kiröhögték - Ezt nézze.

Torino Úgy tűnik, Cristiano Ronaldo (33) hiúsága tényleg nem ismer határokat! Az olasz Juventus focicsapatának portugál csillaga rengeteget foglalkozik a külsejével, saját fodrásza van, a legdivatosabb ruhákat és ékszereket hordja. Emellett a legmenőbb autókkal furikázik.

Megvan női kéziseink Eb-re készülő, 18 fős kerete

A BL-címvédő Győrből csak egy játékos került be a magyar válogatottba.

0

Bulvár

Ünnepelnek Majkáék: ˝El sem hiszem, hogy a mi kisbabánk...˝

Nagy eseményt ünnepelt Majka családja. Az egyik trónörökös, Marián hétéves lett a napokban. A műsorvezető el sem hiszi, hogy milyen gyorsan repül az idő. Még csak most született meg Marián, máris nagyfiú lett belőle. ˝El sem hiszem, hogy a mi kisbabánk, észre sem vesszük és nagyfiú lesz˝ - fakadt ki Majka.

Apró házikók tűntek fel az erdőben: senki sem tudja, ki készítette őket

A környékbeliek csak azt vették észre, hogy a környéken valaki több helyen is kis tündérházakat helyezett el.

Visszatér a politikába Orbán egyik nagy ellensége

Próbára lesz téve a dwa bratanki.

Lesz, akinek vissza kell fizetnie a decemberi nyugdíját

Az év vége felé gyakran felmerül a kérdés, hogy a nyugdíj vagy a korhatár előtti ellátás folyósítása melletti keresőtevékenység miatt az évből hátralévő időre szüneteltetni kell-e az ellátás folyósítását vagy sem. Ennek a szabályait mutatta be az Adózóna.

Így érkezik meg a tél

Kedden északnyugat kivételével a köd feloszlik, hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap, majd a déli óráktól északnyugat felől átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet. Északon néhol gyenge eső, zápor is előfordulhat. A déli, délkeleti szél megélénk...

Mikor kezdődik az advent 2018-ban? Ezen a napon gyújtsd meg a koszorún az első gyertyát

Advent első vasárnapja 2018-ban egy decemberi napra esik. Jelöld meg a naptárban!

Öngyilkos lett a divat nagyasszonya, Rotschild Klára

Európa-szerte ismert divatdiktátor volt, aki a kor szinte minden ismert emberének tervezett ruhát, és nem mellesleg kitűnő üzletasszony is volt. A mesterséget  az anyatejjel szívta magába, ahogy ő mesélte, a szabászasztalon született. Bár évekig mellőzték, végül mégis diadalmasan visszatért a divatvilág élére, majd pokoli kínok között lett öngyilkos.

A Barátok közt színésznőjének mennie kellett - Szomorú szívvel búcsúzott

Gyebnár Csekkának A Konyhafőnök VIP legelső napján távoznia kellett.

Az ötéves fiú anyja karjaiban halt meg, miközben utolsó szavaival megdöbbentette őt

A hétvégén hunyt el a kis Charlie Proctor, akinél 2016-ban diagnosztizálták a rák egy nagyon ritka formáját. A kisember a végsőkig küzdött.

Minden nyugdíjas rosszabbul járhat novembertől

Novemberben jön ugyan a nyugdíjprémium, de az inflációs nyugdíjemelés korrekciója a január-augusztusi tényadatok tükrében elmarad. Mire számíthatnak a nyugdíjasok 2019. januárjában és a jövő évi emelés képes lesz-e ellensúlyozni az infláció romboló hatását? - a nyugdíjguru.hu megadta a választ.

Halálra késelte volt barátnőjét egy gimnazista az Örs vezér terénél

A budapesti nyomozók befejezték annak a gimnazistának az ügyét, aki a gyanú szerint megölte korábbi barátnőjét. Emberölés elkövetésével gyanúsítják.

blogmorzsák

Miért isznak olyan sokat a tinédzserek?

A binge drinkingnek is nevezett ro­ham­szerű ivászat aggasztó mérték­ben kezd elterjedni a fiatalok között.

Ez az ügy talán már a hatalomnak is ciki lehet

Azért az mégis elgondolkodtató, hogy ennyi idő után sincs vádemelés Czeglédy Csaba ügyében.

Közpénzből magánpálya

Az iskolásoknak és a környékbelieknek egyelőre tiltott hely az átkosban nekik épült sportudvar.

Lássunk tisztán metró-ügyben!

Mi is akkor az igazság M3-ügyben?

Polt elzavarta az Európai ügyészséget

Inkább az oroszokkal dolgozik - milyen meglepő.

A bálnák a zajban nem énekelnek

A bálnák jellegzetes éneke a párzási időszakban hangzik fel és elmaradása a kutatók szerint kipusztulásukhoz vezethet.

Rokkantsági ellátás: az AB döntése után azért még ne örüljön senki

Az nem megy, hogy egy törvénymódosítással mondják ki: a rokkantsági ellátás tetszőlegesen csökkenthető önkényesen megállapított százalékok alapján.

Németh Szilárd, tényleg ilyen ruhában kell koszorúzni?

Lenne sivalkodás, ha ilyet egy ellenzéki mert volna csinálni.

„Én csak azoktól szeretek olvasni, akik már meghaltak”

Ezek nem az önismétlő problémafelvetések az oktatással kapcsolatban. Ezek megoldási javaslatok.

Szabotálja az Apple a külső szervizek munkáját

Az Apple elismerte, hogy a T2 chip megakadályoz néhány külső szervizelést.

Petike / Peti / Péter élete

Így lesz egy megfelelési kényszerben felnövő kisgyerekből nárcisztikus felnőtt.

A kereskedelem dönti el, milyen a jó anya?

„A gyártók, kereskedők, a piac azt az érzést keltik a termékük reklámozása során, hogy melyik termékkel leszek jobb anya.“

0


0