Ezt olvasta már?

Nagyböjti beszélgetés Udvardy György pécsi megyéspüspökkel

Pál apostol egyetértőleg idéz egy gúnyverset, amely a krétaiakat csupán a hasukkal törődő, renyhe népségnek bélyegzi. Vajon mit szólna ahhoz, hogy mi, magyarok a P...


Baranya TOP 10 körözöttek – Csak 7-en bujkálnak

A tíz legkeresettebb baranyai bűnöző közül hárman egyáltalán nem bujkálnak. A közösségi oldalakon bármikor felvehetjük velük a kapcsolatot, amit a rendőrség is megtehetne. Nagyon nem kutattunk utánuk, könnyű volt rájuk találni, csak a nevükre kerestünk rá.


hirdetés
A legkeresettebb baranyai bűnözőt listája ITT olvasható. Vannak, akik nehezen viselik az elrejtőzést, ezért valamelyik közösségi oldalon mutogatják magukat.
A harmadik legkeresettebb baranyai Hudina János (37), a drávaszabolcsi általános iskola padját koptatta a ’80-as években, őt csalás és csekkel való visszaélés miatt körözi a rendőrség.


Bejelentett lakcíme Gordisán van, de ott minden bizonnyal nem találták meg. Ő most úgy tűnik nyugodtan él Siklóson, szabad idejében bulizik, zenét hallgat és kocsikázik tuningolt négyes golfjával. Egyébként kamionnal járja a világot. Még egy képet is mellékel munkaeszközéről, de vajon a DHL-nél tudják-e, hogy az ő kamionjukat vezető Hudina János körözött bűnöző. Ha éppen nincs világra szóló fuvar akkor János, a Siklós környéki földeken dolgozik traktorjával, vagy valakinek a traktorjával. Ahogy ő fogalmaz, "Ezzel gyűröm a földet":

Képgaléria (kattintson a képre!):A 4-es számú dísz pinty Bánfalvi András (37), ő pécsi lakcímen szerepel de világraszóló bűnöző, valószínűleg most is éppen végiglopja Európát. Ellene 4 körözés van lopások és garázdaság miatt, valamint európai elfogató parancs van érvényben. Tartózkodási helynek Nagy Britanniát jelölt meg, hiába próbál félrevezetni, Bandi képein jól látszik, hogy valamelyik észak-spanyolországi óceánparti városban tengeti életét. Bánfalvi úr 2012-re már tisztázta magát és nincs rendőrségi ügye.

Képgaléria (kattintson a képre!):


Bánfalvi András

A nyolcadik körözött Mach Csaba, ő 32 éves eredetileg Berkesden lakott, de onnan már elbujkált, mert a rend őrei időnként felcsöngetik a körözöttek lakcímeit. Ellene két körözés van érvényben, csalások elkövetése miatt. Csabát barátai csak Kiskopasznak hívják.


Fogalakozása vájár, és állítása szerint bányában dolgozik, de hát az már tudható, hogy széntúrás helyett inkább a csalást választotta. Együgyűségét jelzi, hogy hobbiját csak így jellemzi: „Nincs minek is az”. Felhívja a figyelmet arra is, hogy ő épp egyedülálló.?” Ezért nem is meglepő kedvenc honlapja sem ami az Audlt Shop, ahol mindenféle szexuális kellékekhez lehet hozzájutni. Mach Csaba saját bevallása szerint még mindig Berkesden lakik, és akkor vajon miért nem találja meg a rendőrség, ahogy a többi körözöttet sem.

PNL/FG0
0
0
0
0
0

hírek innen, onnan

Talajerózió Pusztaszentlászló határában

Pusztaszentlászló, 2015. március 2. Talajerózió Pusztaszentlászló határában 2015. március 2-án. A gödör több mint 50 méter hosszú, helyenként 6-8 méter széles és 8-10 méter mély. Lakóház nincs a közelben. MTI Fotó: Varga György MT...

Nyemcov-gyilkosság: Putyin átfogó nyomozásra utasít

Teljes körű kivizsgálást ígért Borisz Nyemcov orosz ellenzéki politikus meggyilkolását illetően Szergej Lavrov orosz külügyminiszter.

Szigorították az adókerülők elleni fellépést Romániában

Márciustól szigorították Romániában az adókerülők elleni fellépést, így a hatóságok bezárhatnak valamennyi olyan kereskedelmi egységet, amely nem ad nyugtát.

Ehhez képest a NAV smafu

Márciustól szigorították Romániában az adókerülők elleni fellépést, az adóhatóság bezárathatja azokat a kereskedelmi egységeket, amik nem adnak nyugtát. Ha egy kereskedő nem hajlandó nyugtát adni, akkor a vásárlóknak jogukban áll ...

A Tékozló fiú az MLS felé kacsingat

"Super Mario" eddig félresikerült liverpooli túrája a végéhez közeledik.

"A római rabszolgáknak jobb dolguk volt, mint a mai magyar férfiakna...

Új rend a Házban - percről percre a kéthetes parlamenti ülésről.

Két magyar lemez a világzene európai toplistáján

Herczku Ágnes és a Romano Drom lemeze is felkerült a World Music Charts Europe nemzetközi világzenei toplistára.

Európa éllovasa lett Magyarország - Londonnal egy lapon Budapest

Az Európai Audiovizuális Obszervatórium nemrég közzétett felmérése szerint 2010 és 2014 között a Magyarországon filmgyártásra fordított költések elérték a GDP 0,15 százalékát. Ez az arány az európai átlag két és félszerese, Magyar...

A közszféra vezetői nyilatkozzanak a kitiltottakról - DK

A Demokratikus Koalíció azt várja, hogy a közszféra vezetői nyilatkozzanak arról, a vezetésük alatt álló szervezeteknél van-e olyan ember, akit érint az Egyesült Államokból való kitiltás - mondta budapesti sajtótájékoztatóján a p...

Méghogy ráncos a hasa! Ilyen bombateste van a 48 éves topmodellnek

Február közepén óriási port kavart egy állítólag retusálatlan fotó az egykori szupermodellről, Cindy Crawfordról, melyen ráncos a hasa és narancsbőrös a lába. Az egész világot meglepte a kép, hiszen senki sem akarta elhinni, hogy ...

5 milliárdra nőtt 2014-ben a Groupama Garancia Biztosító nyeresége

A Groupama Garancia Biztosító Magyarországon 2014-ben a megelőző időszak 90,05 milliárd forint díjbevételével szemben 5,04%-kal magasabb, azaz 94,59 milliárd forint díjbevételt ért el. A társaság a piaci átlagot (4,19%) meghaladó ...

Sport

Újabb sportsiker a Deutsch-családban

189 centiméterrel Deutsch Domonkos nyerte a magasugrást az ifjúságiak között a fedett pályás ifjúsági és junior atlétikai bajnokságon.

A Bernabéu népe látta pontot veszíteni a Real Madridot

A listavezető Real Madrid hazai környezetben csak 1-1-es döntetlent játszott a Villarreal együttesével a spanyol labdarúgó-bajnokságban.

Dárdai kijelölte negyvenfős bő keretét a görögök elleni meccsre

Videokonferenciával kezdte meg a felkészülést a Dárdai Pál vezette szakmai stáb a görögök elleni, március 29-i Eb-selejtezőre.

A nap sportképe: Bandzsító szépség

Póta Georgina szettet is alig bukva nyerte meg az asztalitenisz országos bajnokságot. A női világranglistán 17., Berlinben légióskodó Póta az elődöntőben a Postás játékosát, Nagyváradi Mercédeszt verte 4-1-re - ez volt az első és ...

A magyar bajnok nem utazik a világbajnokságra

Hétvégén zajlott a 98. asztalitenisz magyar bajnokság, amelynek férfi versenyében három vb-e utazó játékos is elvérzett Fazekas Péter ellen.

Saját térfeléről mattolta az Atléticót

A nagy Real is tanulhatna az utánpótlástól időnként: a Juvenil 4-1-re nyerte a mini derbit - míg legutóbb a felnőtt Atlético-Real 4-0 lett.

NB I: Kiszenvedte a győzelmet a Ferencváros

Az NB I 18. fordulójának zárómeccsén a kiesés elől menekülő Dunaújváros az ötödik helyezett FTC-t fogadta. Végig a Ferencváros támadott, ám Nagy Gergely remek teljesítményének köszönhetően csupán egyetlen góllal győzte le az immár...

Újpest: Kovács Zoltán tett rendet a VIP-páholyban

Budapest - A helyiségben a szombati meccs ellenőre is ott volt.

A Rába ETO kiütötte a Veszprémet

A nőknél az Astra, míg a férfiaknál a Rába ETO nyerte vasárnap a futsal Magyar Kupát, melynek döntőit Kiskunfélegyházán rendezték.

Zlatant csapattársa ütötte ki

David Luiz edzésen szállt bele a svéd klasszisba, aki azt is utálja, ha hozzáérnek. Brazil csapattársán Ibrahimovic csak röhögött.

Egyre durvább a helyzet Újpesten

Újpesten újabb botrány borzolja a kedélyeket.

Hemingway: Észt nem osztottak Mátyusnak

Mátyus János hatpontos presztízsmeccsnek nevezte a hétvégi Nyíregyháza-Honvédot, amelyet végül meg is nyert 2-0-ra a hazaiakkal.

0

Bulvár

Így csalnak a munkahelyek a bérrel

A munkabérrel kapcsolatos szabályok betartását ellenőrizte tavaly október-novemberben a munkaügyi hatóság. Bár az elemzés még folyamatban van, az eddigi eredmények szerint a munkáltatók 86 százaléka járt el szabálytalanul, amely a...

Ellepték a rendőrök a budapesti hidakat

Több budapesti hídra is kivonultak a rendőrök hétfőn hajnalban. Az egyenruhások feltehetően a tegnap elmaradt útdíjellenes demonstráció biztosítására készülnek. Már, ha azt megtartják a szervezők. 

Autóhitelek: így szabadulj a tartozástól!

A tapasztalatok szerint az esetek hetven-nyolcvan százalékában egyezséggel szabadulhat a tartozás egy részétől vagy egészétől az adós, ha autóhitelekről van szó - állítja a szakértő. A Pénzügyi Békéltető Testület előtt ugyanis már...

A kamerák előtt lett rosszul! A TV2 sztárját életveszélyes állapotba...

Azonnal kórházba kellett szállítani Apolkát az Éden Hotelből.

Jön a hó!

Sok csapadékkal és erős, viharos széllel kezdődik a tavasz első hete. Eső lesz a jellemző, de többfelé hózápor, havazás is lehet.

Március 15. az összeomlás napja lesz a köztévén

2015. március 15-nek legalább olyan jelentősége lesz a magyar televíziózásban, mint az MTV 1957-es elindulásának és a kereskedelmi televíziók 1997-es megjelenésének. Az állami média a kormányzati elvárásoknak való megfelelési kény...

Szex a vészjelző gomb mellett - ilyen a prostitúció svájci paradic...

Megnéztünk egy olasz határ közelében virágzó bordélyt, ahol a főnök a tiszta szexüzlet titkát, egy lány pedig a munkája előnyeit ecsetelte.

1 milliót kaphattok, és nem kell visszafizetni: még lehet jelentkezn...

Március 15-éig várják a társasházak jelentkezését.

Szász Károly írta alá a Buda-Cash öt évvel ezelőtti vizsgálati anyag...

A Fidesz szerint a szocialisták azért váltották le Szász Károlyt a felügyelet éléről, hogy a brókerek ismét szabadon garázdálkodhassanak.

Nagyon fontos hírek jönnek, jó lesz figyelni

Mozgalmas hét elé nézünk, igen sűrű mind a magyar, mind a nemzetközi makronaptár.

Beleszámít az egyetem a nők 40 éves munkaviszonyába?

A nők 40 éves munkaviszonyt követő kedvezményes nyugdíjazásába beszámít-e a nappali tagozatos egyetemi tanulmányi idő? Konkrétan én 1964 10. 21.-én születtem, 1983 szeptembertől 1988 júniusig jártam egyetemre és ezt követően 1988 ...

blogmorzsák

Így nyerte meg tuja Robin a VV7-et

Egy csendes, nem sok vizet zavaró vízilabdázó nyerte meg a lakást, a kocsit, meg a talicskányi pénzt, nem pedig az ostoba tyúk élő szobrának is tekinthető Fannival három hónapon át hetyegő Dennis, vagy a káromkodásokban új frontot nyitó, szilikonmellű és felfújt szájú Dóra.

GMO aranyrizs: aranyat ér vagy a sátán eledele?

Utána jártunk egy különleges, béta karotint termelő, sárga rizsfajtának.

A Fidesz tegnap háborút indított a szegénységben élők és a lecsúszók ellen!

A kormány számos támogatási fajtát megszüntet, és az önkormányzatokra ruházott forrás nélkül.

Fafejű a Daft Punk

Végre maszk nélkül látható a két zenész. A róluk készült szobron.

Pasik? Drogok? Költészet? Ideológia?

Szabó Magda vagy Karafiáth Orsolya? Pesti vamp vagy bús háziasszony?

Kemény kérdéseket kapott Orbán Viktor

Soha annyian nem kattintottak a Puskás Akadémia FC honlapjára, mint az elmúlt két napban.

9 bizarrul lelkes kirohanás MLM-haramiáktól

Néha annyira túlzásba viszik a reklámokat, hogy az zseniális.

D. Tóth Kriszta regényét már meg is lehet enni

Létezik már desszert, amit a könyv inspirált. Nem vicc!

Elég a Merkelizmusból

Vissza kell szorítani a német politika uralmát az európai döntésekben.

A zimmer frei halála

Nem csak Megyert bérel­hetjük ki, hanem Liechteinsteint is!

Pepe vs. Tabaré: beiktatták az új uruguayi elnököt

A valóságos sztárrá vált José Mujica szenátorként folytatja a politizálást.

Pécs: az egész város összefogott a jó ügyért

30 km fonalból kötöttek ját­szó­teret fogyatékkal élő gyerekeknek.

0


0