Ezt olvasta már?

Markáns a pécsi politikusok véleménye a Sargentini-jelentésről

Napok óta a Sargentini-jelentés uralja a magyar politikai közbeszédet. A jobboldaliak vehemensen támadják, míg a baloldal ujjongva üdvözli, és lelkesen mozgósít arra...


Csütörtöki migráns hírek - folyamatosan frissítve

Pozsony kész segíteni az osztrákoknak a menekültek tragédiájának felderítésében

A szlovák rendőrség készen áll arra, hogy segítséget nyújtson az osztrákoknak az osztrák A4-es autópályán elhagyott teherautóban holtan talált menekültek tragédiájának felderítésében - közölte Michal Slivka, a szlovákiai országos rendőrigazgatóság szóvivője csütörtökön Pozsonyban. - Pécsi Napilap -


hirdetés

Röszke, 2015. augusztus 27. Migránsok másznak át a gyorstelepítésű drótakadályon a magyar-szerb határon, Röszke közelében 2015. augusztus 27-én reggel.

 

A halott menekültekkel teli teherautónak ugyan magyar rendszáma volt, de a kocsin az észak-szlovákiai Zsolna mellett működő Hyza húsüzem logója, valamint több szlovák nyelvű reklámfelirat látható - mutatott rá az Aktuality.sk pozsonyi hírportál.

A reklámfeliratok alapján a prágai CTK hírügynökség szerint valószínű, hogy a teherautó valamilyen módon összefüggésbe hozható a Hyza húsfeldolgozó üzemmel. A Hyza 2006 óta a csehországi Agrofert mezőgazdasági és élelmiszeripari csoport része, amelynek egyetlen tulajdonosa Andrej Babis cseh kormányfőhelyettes, pénzügyminiszter.

Karel Hanzelka, az Agrofert szóvivője a hírekre reagálva közölte: nem valószínű, hogy az Ausztriában talált teherautó jelenleg a Hyza tulajdonában van.

"A cégnek hat kocsija van, a mozgásukat ellenőrző rendszer szerint jelenleg mind Szlovákia területén találhatóak. A Hyza ráadásul nem szállít árut Ausztriába. Meglehet, hogy olyan kocsiról van szó, amelyet korábban eladtunk, de az új tulajdonos még nem ragasztotta le a régi reklámokat. Ezt a feltételezést azonban még ellenőrizni kell" - mondta Hanzelka újságíróknak.

 

A gyűlölködés elleni fellépésre kéri a Facebookot a német igazságügyi miniszter

A német igazságügyi miniszter határozottabb fellépést kér a Facebook közösségi portál vezetésétől a rasszista, idegenellenes, gyűlölködő kommentárok, bejegyzések ellen.

 

Heiko Mass a Facebook németországi és európai vezetésének címzett levelében a Der Tagesspiegel című berlini lap csütörtöki beszámolója szerint élesen bírálta a közösségi portál üzemeltetőinek moderátori tevékenységét.

A miniszter azt írta, hogy a németországi menedékkérők, menekültek és szállásaik elleni támadásokkal összefüggésben számos panasz érkezik a tárcához az interneten tapasztalható rasszista uszítás miatt. Főleg azt kifogásolják "Facebook-felhasználók, hogy az önök vállalkozása a konkrét jelzések ellenére nem lép fel hatékonyan a rasszista és idegenellenes tartalmú bejegyezésekkel szemben" - írta a szociáldemokrata politikus.

A felhasználók a bejelentéseikre gyakran csupán azt a választ kapják, hogy a cég megvizsgálta a kifogásolt tartalmat és nem állapította meg a közösségi alapelvek megsértését. Részletes indoklás pedig "az általam ismert információk alapján még a leginkább egyértelmű esetekben sincsen" - írta a német igazságügyi miniszter.

Heiko Maas szeptember 14-re találkozót kért a Facebook vezetőitől, a megbeszélés célja - mint írta - a portál felhasználói szabályzatában lefektetett "közösségi alapelvek hatékonyságának és átláthatóságának erősítése". A miniszter rámutatott, hogy a portál üzemeltetőinek törvényi kötelességük a jogsértő tartalmak haladéktalan törlése.

Németországban a hatóságok és a bíróságok egyre érzékenyebben reagálnak a közösségi portálokon megjelenő uszító, idegenellenes tartalmakra, és az utóbbi hetekben több jogerős bírósági ítélet is született ilyen ügyekben. A berlini közigazgatási bíróság 4800 euró (1,5 millió forint) pénzbüntetésre ítélt egy Facebook-felhasználót gyűlöletkeltő bejegyzések miatt - számolt be a napokban online kiadásában a Der Tagesspiegel. A BR bajor közszolgálati médiatársaság egy július végi jelentése szerint pedig a passaui közigazgatási bíróság 7500 euró büntetésre ítélt egy felhasználót ugyancsak gyűlöletkeltő bejegyzések miatt.

 

Hende: kultúránkat időnként meg kell védeni

Kultúránk és civilizációnk olyan érték, amelyet időnkét meg kell védeni, ezt pedig úgy tudjuk, ha "erővel erőt szegezünk szembe" - jelentette ki a honvédelmi miniszter csütörtökön Szombathelyen az egyre inkább kibontakozó "népvándorlásra" utalva.

 

Hende Csaba a felújított Agora Művelődési és Sportház projektzáró ünnepségén arról beszélt, hogy a folyamat a szemünk előtt zajlik, és akaratlanul mi is részeseivé váltunk, ez pedig szavai szerint hatásaival fenyegeti országunk létét, nemzeti értékeinket.

"Nem engedhetjük, hogy a határátlépés szabályait önkényesen a sutba dobják, áthágják, ez ellen hazánk és nemzetünk védelmében határozottan fel kell lépnünk" - mondta a honvédelmi miniszter.

 

Nem csökken az Észak-Afrikából érkezők tömege az olasz belügyi tárca szerint

Megüresedett ipari létesítmények és volt börtönök megnyitását mérlegeli az olasz kormány az Itáliába érkező illegális bevándorlók elhelyezésére. A római belügyminisztérium szerint a következő egy hónapban további húszezer migráns érkezik.

 

Az olasz belügyminisztérium szakértői szerint amíg tart a nyári jó idő, az illegális bevándorlás áradata nem áll le. Ellenkezőleg, a líbiai emberkereskedők minél több bevándorlót igyekeznek útnak indítani az olasz partok felé, zsúfolásig tömve az észak-afrikai partokról indulót bárkákat. A La Repubblica című olasz napilap csütörtöki száma azt írta, hogy a római belügyminisztérium további 20 ezer illegális bevándorló érkezésével számol szeptember végéig. A nyár eleje óta érkezett bevándorlók száma így meghaladja majd a hatvanezret. Év elejétől több mint 111 ezer illegális bevándorló érkezett Olaszországba. Ez a mindenkori legmagasabb szám az olaszországi migráció történetében. Többségük eritreai, nigériai és szomáliai volt. Tavaly ebben az időszakban azonban csak háromezerrel kevesebben érkeztek. Az olaszországi befogadó állomásokon több mint 93 ezer bevándorlót tudtak elhelyezni. A belügyi tárca üresen álló gyárak, volt börtönök és egykori kaszárnyák megnyitását mérlegeli a szünet nélkül érkező emberáradat elhelyezésére.

A következő órákban érkezik meg a szicíliai Palermo kikötőjébe a Poseidon nevű svéd hadihajó, fedélzetén 539 illegális bevándorlóval, akiket a líbiai vizeken mentettek ki. A hajón van 51 halott is: az áldozatok az őket szállító lélekvesztő belsejébe szorultak, és megfulladtak a hajómotorból szivárgó gázoktól. A svéd hadihajó a Földközi-tenger nyugati medencéjében a Frontex (az Európai Unió határőrizeti missziója) keretében szolgál.

Egy horvát hadihajó 218 emberrel érkezett meg a szicíliai Cataniába. A csoportban húsz szülői kíséret nélküli gyerek is volt, valamint egy 20 éves cukorbeteg szudáni fiatalember teteme, aki nem élte túl a tengeri átkelést.

A szicíliai Augustában az olasz rendőrség őrizetbe vett két szomáliai emberkereskedőt, akiket az általuk szállított migránsok azonosítottak. Hajójukon utazott az olasz partokra már halottan érkezett 15 éves szomáliai fiú, aki az első orvosi vizsgálatok szerint a líbiai táborokban elszenvedett bántalmazásokba halt bele. A Save the Children nemzetközi gyermekjogi szervezet információi szerint a líbiai táborokban gyakori a kiskorúak és fiatalok kínzása.

 

TEK: őrjöngő illegális bevándorlót fékeztek meg

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) fogdájában őrjöngő illegális bevándorlót kellett megfékeznie a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységeinek - közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.

 

A még kedden történt eset előzményéről a TEK közleményében azt írta: az iraki állampolgárságú férfi 2012-ben lépte át illegálisan a magyar határt. Magyarországi tartózkodása során a hatóságok több esetben is eljárást kezdeményeztek ellene, mert az őrzött szálláson hivatalos személy elleni erőszakot követett el, és rátámadt a szállítását végző rendőrökre is.

Az Irakból érkező illegális bevándorlót 2012 végén egyszer már kiutasították az országból, de 2013 őszén újra a hatóságok látókörébe került Magyarországon.

A férfit 2015 eleje óta tartották fogva a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság fogdájában, mivel ismét eljárás indult ellene hivatalos személy elleni erőszak és rongálás miatt.

Az őrizetben lévő iraki férfit kedden a déli órákban kísérték vissza fogva tartási helyére, ekkor az RRI őrzött szállásának folyosóján ellökte az őt kísérő egyik rendőrt. A zárkájában elhelyezett férfi ezután őrjöngeni kezdett, kitörte az ablakot, és összetörte a bútorokat. Az önmagára és másokra is veszélyes férfi megfékezéséhez a rendőrség a TEK közreműködését kérte.

A TEK helyszínre kivonuló műveleti egysége néhány perc alatt elfogta az erőszakos férfit, és sérülésmentesen átadta a rendőrségnek - tartalmazza a közlemény.

 

Szigorúbb osztrák menekültpolitikát helyezett kilátásba Ausztria külügyminisztere

Szigorúbb osztrák menekültpolitikát helyezett kilátásba Ausztria külügyminisztere, ha nem történik egységes uniós lépés a menekültek elosztásában.

 

Sebastian Kurz szerint ha egyes államok, mint Görögország, továbbküldik és átengedik a migránsokat, annak logikus következménye lesz a határellenőrzés. A miniszter a osztrák közszolgálati televízió (ORF) szerda késő esti műsorában arról is beszélt, hogy Görögországnak ugyan segítségre van szüksége a kérdés megoldásában, azonban ha az ország nem veszi fel a harcot az embercsempészekkel, akkor csak tolódik a probléma és kiéleződik a helyzet. A tárcavezető szerint amennyiben nem születik közös európai megoldás, úgy egyre több ország fogja a kérdést önállóan kezelni, akárcsak Magyarország a határ menti kerítés építésével.

Kurz szerint közös európai intézkedések és a Görögországgal való szoros együttműködés esetén mindezek a lépések megspórolhatók lennének.

A miniszter elképzelhetőnek tartja azoknak a migránsoknak a gyorsított eljárását, akik biztonságos országból érkeznek Ausztriába. Nem zárta ki a menekülteknek adott szociális juttatások megkurtítása sem, hiszen Ausztria még mindig nagyon vonzó ország a migránsok számára.

Nem zárta ki a hadsereg határ menti feladatokra vonatkozó bevetését az osztrák védelmi miniszter, aki szerint amennyiben a belügyminiszter úgy látja, hogy a rendőrség már nem bírja a feladatokat, úgy segítséget kérhet a védelmi tárcától. Gerald Klug az osztrák közszolgálati tévének még kedden adott interjújában kiemelte: várhatóan akkor sem fog kevesebb menekült az országba érkezni, ha katonákat állítanak a határhoz.

A minisztertanács keddi ülése előtt Gerald Klug védelmi miniszter bejelentette, hogy a hadsereg azonnali hatállyal további ötszáz emberrel vesz részt az ezt célzó erőfeszítésekben. A katonák az emberek szállításában és a táborok építésében segédkeznek majd, így tehermentesítve a rendőrséget, a belügyminisztériumot és a segélyszervezetek munkáját, továbbá a laktanyák konyhái részt vesznek a menekültek étkeztetésében.

 

Fidesz: Magyarországnak nemzetközi kötelessége is, hogy határát megvédje

A magyar kormánynak és a magyar parlamentnek nemcsak magyarországi, hanem nemzetközi, európai uniós, schengeni egyezményekben vállalt kötelessége, hogy a magyar határszakaszt és az európai uniós határt megvédje - hangsúlyozta Németh Szilárd, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.


Az országgyűlési képviselő felhívta a figyelmet arra, hogy már naponta több ezren érkeznek, az illegális határátlépők száma év végére akár 300 ezret is elérheti.

Ezért minden eszközt be kell vetni - szögezte le.

Ennek kapcsán Németh Szilárd kitért arra, hogy a műszaki zárral kapcsolatban "direkt zavar" van néhány politikus fejében. Szerinte nem azzal foglalkoznak, hogyan lehetne megoldani a problémát, hanem csak azon vannak, hogy minél feszültebb legyen a belpolitikai helyzet. A fideszes politikus kiemelte, hogy két kerítés épül.

A kettő együttes használata, egyéb műszaki eszközök bevetése, a határvadász egység, és esetlegesen a honvédség bevetése teremtheti meg azt a helyzetet, hogy - ahogyan korábban Orbán Viktor miniszterelnök is mondta - valóban egyhetedére csökkenjen az illegális migránsok száma - fejtette ki Németh Szilárd.

 

Szakértő: tarthatatlan az unió bevándorláspolitikája

Lánczi Tamás, a Századvég Alapítvány vezető elemzője szerint tarthatatlan az Európai Unió jelenlegi bevándorláspolitikája. A szakértő az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában azt mondta: lennének eszközök az unió kezében, például a migránsokat kibocsátó országokat helyben kellene segíteni, Európa határait pedig meg kellene erősíteni.

 

Lánczi Tamás szerint mind Angela Merkel német kancellár nyilatkozata, miszerint mindenkit szívesen befogadnak, aki Szíriából, Irakból, Afganisztánból érkezik, mind pedig Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnökének szavai, hogy Európa mindenkit szívesen lát, csak "súlyosbítja a helyzetet".

A vezető elemző felhívta a figyelmet arra, hogy Afganisztánban már negyven éve háború dúl, és Szíriában is 2011 óta tart a polgárháború. Úgy véli, annak nyomán indult el a tömeges migráció, hogy 2012-ben az Európai Unió jelentősen enyhített a szabályokon.

Az Európai Unió "elhibázott bevándoroláspolitikája" vezetett oda, hogy az embercsempészek elkezdték szállítani a bevándorlókat Európába - mondta Lánczi Tamás.

 

Csaknem háromezer határsértőt tartóztattak fel Csongrádban

Újabb rekord dőlt meg a zöldhatáron szerdán Csongrád megyében; 2958 illegális bevándorlóval - köztük 698 gyermekkel - szemben intézkedtek a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtök reggel az MTI-t.

 

Szenti Szabolcs elmondta: a legtöbb embert ezúttal is Röszke külterületéről állították elő a rendőrök, többségük szír, afgán és pakisztáni állampolgárnak vallotta magát. Az illegális bevándorlók ügyében idegenrendészeti eljárást kezdeményezett a rendőrség.

Tiltott határátlépés miatt szerdán országosan 3241 embert fogtak el a rendőrök, 21 emberrel szemben embercsempészés miatt indult büntetőeljárás - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

 
0
0
0
0
0

hírek innen, onnan

300-900 ezer forintot ér egy kód annak, aki jól írja meg

Hetedik alkalommal rendezi meg az NNG a C++ Grand Prix-t. A programozóversenyen tavaly bebizonyosodott, hogy a tapasztalat nem minden harmadik...

Segítséget kérnek a kulcsfontosságú magyar túzokállomány védelméhez

A II. világháború előtt 10 ezer fölötti volt a túzokállomány Magyarországon, mára 1300-1600 egyed él az alföldi területeken. A Magyar...

A telihold hatása az életünkre, testünkre, egészségünkre. Mire figyeljünk holdtöltekor?

Telihold idején a sebek jobban véreznek, hangulatunk ingerlékenyebb. Megszaporodnak az erőszakos, vagy szenvedélyektől túlfűtött...

Szuper helyesírási kvíz: minden kérdésre tudjátok a helyes választ?

Mennyire jó a helyesírásotok? Teszteljétek magatokat ezzel a kvízzel.

Ez a kép tökéletesen összefoglalja, miért olyan veszélyes a depresszió

Amikor ez a fotó készült róla, a fiatal anyuka épp az öngyilkosságon gondolkodott.

A Fidesz 2018-ban a határon túlról érkezett levélszavazatok 96,8 százalékát kapta

A határon túli magyarság a kormány családpolitikája mellett áll - jelentette ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős...

300-900 ezer forintot ér egy kód annak, aki jól írja meg

Hetedik alkalommal rendezi meg az NNG a C++ Grand Prix-t. A programozóversenyen tavaly bebizonyosodott, hogy a tapasztalat nem minden harmadik...

Legalább 25 halottja van az iráni terrortámadásnak - videó

Egy kormányellenes arab csoport, az Avhaz Nemzeti Ellenállás és az Iszlám Állam egyaránt bejelentette, hogy tagjai követték el a...

A Fidesz kultúrharca elért Nyugatra

A Magyar Idők hasábjain meghirdetett és később Orbán Viktor miniszterelnök által is megerősített kultúrharcról ír a Financial Times.

Féltek a saját szépségüktől - Pataki Ági és Sütő Enikő egymást tartották szexszimbólumnak - fotók

Az 1970-es, illetve 1980-as években nem volt olyan férfi, aki ne róluk álmodozott volna. Egytől egyig gyönyörű nők, ők azonban...

?No alla scuola dei padroni? ? az olasz hosszú 68, második rész

Az olasz diákforradalmárok szerint az egyetem legkevésbé volt az emancipáció útja, a munkásosztályt pedig nem megismerni kívánták, mint...

Öten megsérültek egy balesetben Mátészalkánál

Egymásba rohant két autó a 471-es főúton.

0

Sport

Máris balhé van a PSG-nél?

A Le Parisien szerint az új edző, Thomas Tuchel és a sportigazgató, Antero Henrique nincs igazán jó viszonyban.

Nem is baj, hogy elromlik az idő, annyi néznivaló lesz a tévében

Csak a távkapcsolón ne vesszen össze senki senkivel.

Hazatér a kapus, aki jobban gyűlölte csapatát, mint bárki más

Szombaton este Schalke-Bayern München meccs a Bundesligában. Manuel Neuer története moziba illő.

Ha Vettel megtalálja a varázspálcáját, akkor Wéber Gábor szerint ez még nem lefutott idény

Az MTVA szakkommentátora a Klubrádióban volt Hosszabbítás vendége.

Maszkos szlovákiai huligánok vertek nőket és gyerekeket Miskolcon - videóval

A DVTK Jegesmedvék-HKM Zvole jégkorong-meccsen tört ki a balhé, akit értek, ütöttek a családi szektorban.

Dzsudzsák góllal mutatkozott be új csapatában, 9 emberrel is nyert a Real Sociedad

Agüero pedig hosszabbított a Manchester Citynél. Ez történt pénteken.

Sallai-gól és Hertha-gólfesztivál a Bundesligában

Történelmi bemutatkozás Freiburgban, Dárdaiék vezetik a bajnoki tabellát!

Luka Modric büntetése: 8 hónap börtön.

Elfogadta az ítéletet a Real Madrid horvát középpályása.

Indokolatlan büntetésekkel szálltak rá a magyar versenyzőre

Kiss Norbert: Ilyet még életemben nem tapasztaltam!

Sallai Roland történelmi bravúrral mutatkozott be a Bundesligában

A magyar válogatott szélső gyorsan letette a névjegyét a Freiburg csapatában.

Ha ma még nem voltál libabőrös, hallgasd meg az Ajax-drukkerek és Bob Marley fiának közös énekét

Az Ajax simán, 30-ra leverte az AEK Athént a BL-ben, tehát érthető, hogy remek volt a hangulat Amszterdamban.

0

Bulvár

Erről tudott? Van a Windowsban egy trükk, amellyel egy kattintásra előhozhatja az összes beállítást

Az úgynevezett GodMode mappa listába szedi a különböző Windows-eszközöket, cserébe pedig időt spórolhatunk meg, hiszen minden egy helyen lesz elérhető.

Ilyen volt a régi idők bőségtála, a komatál

Barátságok megünneplésének pecsétje, keresztszülők és újszülöttek köszöntője volt a komatál.

5 jel, hogy D-vitamin-hiányunk van

Vitaminszintünk ellenőrzésére csináltassunk vérképet és beszéljünk háziorvosunkkal arról, hogy hogyan tudjuk magunkat ezen a téren is rendbe szedni. Addig is az alábbi lista egyértelműbbé teheti, hogy van-e D-vitamin-hiányunk avagy sem.

KKi kell venni éjszakára a műfogsort, vagy nem?

Csak régen tartották az éjjeliszekrényen, pohárban a műfogsort. Ma csak a tisztításra kell kivenni, éjszakára a szájban maradhat....

Pórul járt a félnótás száguldozó, az egész net fetrengve röhög rajta

Van valami nagyon mulattató abban, ami a becsapódás után történt.

Elvesztettük, mielőtt meghalt volna

Alzheimer. Vagy demencia.

Szoboszlói fürdőtörténelem: nagy robajjal tört fel a 72 Celsius-fokos termálvíz

Hajdúszoboszló korabeli városvezetése nagyon gyorsan felismerte, hogy hatalmas lehetőséget jelenthet számukra az 1925 őszén feltört termálvíz.

Döbbenetes fordulat: önként jelentkezett egy férfi, hogy bevallja, ő a soroksári gyilkos

A gyilkosság elkövetésével a rendőrség egy most is börtönben ülő férfit gyanúsít.

Ebben az életkorban esik vissza drasztikusan a férfiak termékenysége

A ketyegő biológiai óra olyasmi, amivel gyakran riogatják a párválasztás vagy gyerekvállalás előtt álló nőket, arról azonban kevesebb szó esik, hogy ha nem is olyan hangerővel, azért a férfi biológiai óra is kattog.

Ezért igazi doppingszer a céklalé

A cékla jótékony hatásairól ódákat lehetne zengeni, nemrég az is kuderült, hogy sportolóknak is tökéletes természetes teljesítményfokozó.

blogmorzsák

Autómentes belvá­rosok a gyakorlatban: jó példák Európából

Európa egyre több városa vizsgálja, hogyan növel­he­ti az autómentes területek nagyságát. Íme Eu­rópa legnagyobb autómentes terüle­tei - az autómentes nap apropóján.

Defenzivában a Fidesz?

A Fidesz kommunikációs gyárában kőkemény munka folyik.

Kövér László előadást tartott a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

Újságírás nem létezik, az EP aberráltak mellett áll ki, a közszereplőket pedig aljas módon tá­madja a média az Országgyűlés elnöke szerint.

Hogyan hazudik az Origo?

A Helsinki Bizottságot azzal vádolja az Origo, hogy segített védelmet kapni a később nemi erőszakkal gyanúsított afgánnak. Nem segített.

Pénzmegvonás jöhet a Sargentini-jelentést lejárató kampány miatt?

Most vizsgálják egy támogatás-csökkentés jogi lehetőségeit.

Senki sem migránsozik jobban a magyar keresztényeknél

A rendőrség, és a tűzoltók sem tudják, miért gyulladt ki egy templom, de ők képben vannak.

Te titokban négy fal között eszel három óránként?

Hogy lehet az, hogy főműsor időben farkával propellerező férfit nézegetünk, de ha valaki nyilvánosan szoptat, az fúj.

Az Orbán-rendszer rokonai: A mexikói rezsim bukása

Ha érdemben szeretnénk küzde­ni a NER ellen, pontosan kell ér­te­nünk, mi­vel állunk szemben. Megnéz­zük, máshol hogyan buk­tak meg az ilyen rezsimek.

Budapesten készül a hivatalos AC/DC napszemüveg

Back In Black-bakelitekből. Kis híján perrel in­dult, de aztán valahogy barátkozás lett a vége.

Mozgás­sal a problémák ellen

Nem­csak a legkülönbözőbb testi és mentális betegségeket segít megelőzni, hanem a kiala­kult problémák enyhítésére is kiváló.

Kalandos szülés Angliában

Az ottani ellátás sokban eltér az általunk megszokottól.

Zseniális játékoktól a csúfos bukásig

Peter Molyneux karrierje dicső és szégyenteli pillanatok soroza­ta a Populoustól a Dungeon Keeperen át a Godusig.

0


0