Ezt olvasta már?

Ha Ön egyszer kinyitja a száját?! Ha Ön egyszer elkezd beszélni?!

A Minden napra egy Európa elnevezésű projektünk tavaly májusban már kikérte jónéhány olvasónk véleményét. Most újra kérjük, töltse ki kérdőívünket!

0

Csütörtöki migráns hírek - folyamatosan frissítve

Pozsony kész segíteni az osztrákoknak a menekültek tragédiájának felderítésében

A szlovák rendőrség készen áll arra, hogy segítséget nyújtson az osztrákoknak az osztrák A4-es autópályán elhagyott teherautóban holtan talált menekültek tragédiájának felderítésében - közölte Michal Slivka, a szlovákiai országos rendőrigazgatóság szóvivője csütörtökön Pozsonyban. - Pécsi Napilap -


hirdetés

Röszke, 2015. augusztus 27. Migránsok másznak át a gyorstelepítésű drótakadályon a magyar-szerb határon, Röszke közelében 2015. augusztus 27-én reggel.

 

A halott menekültekkel teli teherautónak ugyan magyar rendszáma volt, de a kocsin az észak-szlovákiai Zsolna mellett működő Hyza húsüzem logója, valamint több szlovák nyelvű reklámfelirat látható - mutatott rá az Aktuality.sk pozsonyi hírportál.

A reklámfeliratok alapján a prágai CTK hírügynökség szerint valószínű, hogy a teherautó valamilyen módon összefüggésbe hozható a Hyza húsfeldolgozó üzemmel. A Hyza 2006 óta a csehországi Agrofert mezőgazdasági és élelmiszeripari csoport része, amelynek egyetlen tulajdonosa Andrej Babis cseh kormányfőhelyettes, pénzügyminiszter.

Karel Hanzelka, az Agrofert szóvivője a hírekre reagálva közölte: nem valószínű, hogy az Ausztriában talált teherautó jelenleg a Hyza tulajdonában van.

"A cégnek hat kocsija van, a mozgásukat ellenőrző rendszer szerint jelenleg mind Szlovákia területén találhatóak. A Hyza ráadásul nem szállít árut Ausztriába. Meglehet, hogy olyan kocsiról van szó, amelyet korábban eladtunk, de az új tulajdonos még nem ragasztotta le a régi reklámokat. Ezt a feltételezést azonban még ellenőrizni kell" - mondta Hanzelka újságíróknak.

 

A gyűlölködés elleni fellépésre kéri a Facebookot a német igazságügyi miniszter

A német igazságügyi miniszter határozottabb fellépést kér a Facebook közösségi portál vezetésétől a rasszista, idegenellenes, gyűlölködő kommentárok, bejegyzések ellen.

 

Heiko Mass a Facebook németországi és európai vezetésének címzett levelében a Der Tagesspiegel című berlini lap csütörtöki beszámolója szerint élesen bírálta a közösségi portál üzemeltetőinek moderátori tevékenységét.

A miniszter azt írta, hogy a németországi menedékkérők, menekültek és szállásaik elleni támadásokkal összefüggésben számos panasz érkezik a tárcához az interneten tapasztalható rasszista uszítás miatt. Főleg azt kifogásolják "Facebook-felhasználók, hogy az önök vállalkozása a konkrét jelzések ellenére nem lép fel hatékonyan a rasszista és idegenellenes tartalmú bejegyezésekkel szemben" - írta a szociáldemokrata politikus.

A felhasználók a bejelentéseikre gyakran csupán azt a választ kapják, hogy a cég megvizsgálta a kifogásolt tartalmat és nem állapította meg a közösségi alapelvek megsértését. Részletes indoklás pedig "az általam ismert információk alapján még a leginkább egyértelmű esetekben sincsen" - írta a német igazságügyi miniszter.

Heiko Maas szeptember 14-re találkozót kért a Facebook vezetőitől, a megbeszélés célja - mint írta - a portál felhasználói szabályzatában lefektetett "közösségi alapelvek hatékonyságának és átláthatóságának erősítése". A miniszter rámutatott, hogy a portál üzemeltetőinek törvényi kötelességük a jogsértő tartalmak haladéktalan törlése.

Németországban a hatóságok és a bíróságok egyre érzékenyebben reagálnak a közösségi portálokon megjelenő uszító, idegenellenes tartalmakra, és az utóbbi hetekben több jogerős bírósági ítélet is született ilyen ügyekben. A berlini közigazgatási bíróság 4800 euró (1,5 millió forint) pénzbüntetésre ítélt egy Facebook-felhasználót gyűlöletkeltő bejegyzések miatt - számolt be a napokban online kiadásában a Der Tagesspiegel. A BR bajor közszolgálati médiatársaság egy július végi jelentése szerint pedig a passaui közigazgatási bíróság 7500 euró büntetésre ítélt egy felhasználót ugyancsak gyűlöletkeltő bejegyzések miatt.

 

Hende: kultúránkat időnként meg kell védeni

Kultúránk és civilizációnk olyan érték, amelyet időnkét meg kell védeni, ezt pedig úgy tudjuk, ha "erővel erőt szegezünk szembe" - jelentette ki a honvédelmi miniszter csütörtökön Szombathelyen az egyre inkább kibontakozó "népvándorlásra" utalva.

 

Hende Csaba a felújított Agora Művelődési és Sportház projektzáró ünnepségén arról beszélt, hogy a folyamat a szemünk előtt zajlik, és akaratlanul mi is részeseivé váltunk, ez pedig szavai szerint hatásaival fenyegeti országunk létét, nemzeti értékeinket.

"Nem engedhetjük, hogy a határátlépés szabályait önkényesen a sutba dobják, áthágják, ez ellen hazánk és nemzetünk védelmében határozottan fel kell lépnünk" - mondta a honvédelmi miniszter.

 

Nem csökken az Észak-Afrikából érkezők tömege az olasz belügyi tárca szerint

Megüresedett ipari létesítmények és volt börtönök megnyitását mérlegeli az olasz kormány az Itáliába érkező illegális bevándorlók elhelyezésére. A római belügyminisztérium szerint a következő egy hónapban további húszezer migráns érkezik.

 

Az olasz belügyminisztérium szakértői szerint amíg tart a nyári jó idő, az illegális bevándorlás áradata nem áll le. Ellenkezőleg, a líbiai emberkereskedők minél több bevándorlót igyekeznek útnak indítani az olasz partok felé, zsúfolásig tömve az észak-afrikai partokról indulót bárkákat. A La Repubblica című olasz napilap csütörtöki száma azt írta, hogy a római belügyminisztérium további 20 ezer illegális bevándorló érkezésével számol szeptember végéig. A nyár eleje óta érkezett bevándorlók száma így meghaladja majd a hatvanezret. Év elejétől több mint 111 ezer illegális bevándorló érkezett Olaszországba. Ez a mindenkori legmagasabb szám az olaszországi migráció történetében. Többségük eritreai, nigériai és szomáliai volt. Tavaly ebben az időszakban azonban csak háromezerrel kevesebben érkeztek. Az olaszországi befogadó állomásokon több mint 93 ezer bevándorlót tudtak elhelyezni. A belügyi tárca üresen álló gyárak, volt börtönök és egykori kaszárnyák megnyitását mérlegeli a szünet nélkül érkező emberáradat elhelyezésére.

A következő órákban érkezik meg a szicíliai Palermo kikötőjébe a Poseidon nevű svéd hadihajó, fedélzetén 539 illegális bevándorlóval, akiket a líbiai vizeken mentettek ki. A hajón van 51 halott is: az áldozatok az őket szállító lélekvesztő belsejébe szorultak, és megfulladtak a hajómotorból szivárgó gázoktól. A svéd hadihajó a Földközi-tenger nyugati medencéjében a Frontex (az Európai Unió határőrizeti missziója) keretében szolgál.

Egy horvát hadihajó 218 emberrel érkezett meg a szicíliai Cataniába. A csoportban húsz szülői kíséret nélküli gyerek is volt, valamint egy 20 éves cukorbeteg szudáni fiatalember teteme, aki nem élte túl a tengeri átkelést.

A szicíliai Augustában az olasz rendőrség őrizetbe vett két szomáliai emberkereskedőt, akiket az általuk szállított migránsok azonosítottak. Hajójukon utazott az olasz partokra már halottan érkezett 15 éves szomáliai fiú, aki az első orvosi vizsgálatok szerint a líbiai táborokban elszenvedett bántalmazásokba halt bele. A Save the Children nemzetközi gyermekjogi szervezet információi szerint a líbiai táborokban gyakori a kiskorúak és fiatalok kínzása.

 

TEK: őrjöngő illegális bevándorlót fékeztek meg

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) fogdájában őrjöngő illegális bevándorlót kellett megfékeznie a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységeinek - közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.

 

A még kedden történt eset előzményéről a TEK közleményében azt írta: az iraki állampolgárságú férfi 2012-ben lépte át illegálisan a magyar határt. Magyarországi tartózkodása során a hatóságok több esetben is eljárást kezdeményeztek ellene, mert az őrzött szálláson hivatalos személy elleni erőszakot követett el, és rátámadt a szállítását végző rendőrökre is.

Az Irakból érkező illegális bevándorlót 2012 végén egyszer már kiutasították az országból, de 2013 őszén újra a hatóságok látókörébe került Magyarországon.

A férfit 2015 eleje óta tartották fogva a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság fogdájában, mivel ismét eljárás indult ellene hivatalos személy elleni erőszak és rongálás miatt.

Az őrizetben lévő iraki férfit kedden a déli órákban kísérték vissza fogva tartási helyére, ekkor az RRI őrzött szállásának folyosóján ellökte az őt kísérő egyik rendőrt. A zárkájában elhelyezett férfi ezután őrjöngeni kezdett, kitörte az ablakot, és összetörte a bútorokat. Az önmagára és másokra is veszélyes férfi megfékezéséhez a rendőrség a TEK közreműködését kérte.

A TEK helyszínre kivonuló műveleti egysége néhány perc alatt elfogta az erőszakos férfit, és sérülésmentesen átadta a rendőrségnek - tartalmazza a közlemény.

 

Szigorúbb osztrák menekültpolitikát helyezett kilátásba Ausztria külügyminisztere

Szigorúbb osztrák menekültpolitikát helyezett kilátásba Ausztria külügyminisztere, ha nem történik egységes uniós lépés a menekültek elosztásában.

 

Sebastian Kurz szerint ha egyes államok, mint Görögország, továbbküldik és átengedik a migránsokat, annak logikus következménye lesz a határellenőrzés. A miniszter a osztrák közszolgálati televízió (ORF) szerda késő esti műsorában arról is beszélt, hogy Görögországnak ugyan segítségre van szüksége a kérdés megoldásában, azonban ha az ország nem veszi fel a harcot az embercsempészekkel, akkor csak tolódik a probléma és kiéleződik a helyzet. A tárcavezető szerint amennyiben nem születik közös európai megoldás, úgy egyre több ország fogja a kérdést önállóan kezelni, akárcsak Magyarország a határ menti kerítés építésével.

Kurz szerint közös európai intézkedések és a Görögországgal való szoros együttműködés esetén mindezek a lépések megspórolhatók lennének.

A miniszter elképzelhetőnek tartja azoknak a migránsoknak a gyorsított eljárását, akik biztonságos országból érkeznek Ausztriába. Nem zárta ki a menekülteknek adott szociális juttatások megkurtítása sem, hiszen Ausztria még mindig nagyon vonzó ország a migránsok számára.

Nem zárta ki a hadsereg határ menti feladatokra vonatkozó bevetését az osztrák védelmi miniszter, aki szerint amennyiben a belügyminiszter úgy látja, hogy a rendőrség már nem bírja a feladatokat, úgy segítséget kérhet a védelmi tárcától. Gerald Klug az osztrák közszolgálati tévének még kedden adott interjújában kiemelte: várhatóan akkor sem fog kevesebb menekült az országba érkezni, ha katonákat állítanak a határhoz.

A minisztertanács keddi ülése előtt Gerald Klug védelmi miniszter bejelentette, hogy a hadsereg azonnali hatállyal további ötszáz emberrel vesz részt az ezt célzó erőfeszítésekben. A katonák az emberek szállításában és a táborok építésében segédkeznek majd, így tehermentesítve a rendőrséget, a belügyminisztériumot és a segélyszervezetek munkáját, továbbá a laktanyák konyhái részt vesznek a menekültek étkeztetésében.

 

Fidesz: Magyarországnak nemzetközi kötelessége is, hogy határát megvédje

A magyar kormánynak és a magyar parlamentnek nemcsak magyarországi, hanem nemzetközi, európai uniós, schengeni egyezményekben vállalt kötelessége, hogy a magyar határszakaszt és az európai uniós határt megvédje - hangsúlyozta Németh Szilárd, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának fideszes alelnöke az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.


Az országgyűlési képviselő felhívta a figyelmet arra, hogy már naponta több ezren érkeznek, az illegális határátlépők száma év végére akár 300 ezret is elérheti.

Ezért minden eszközt be kell vetni - szögezte le.

Ennek kapcsán Németh Szilárd kitért arra, hogy a műszaki zárral kapcsolatban "direkt zavar" van néhány politikus fejében. Szerinte nem azzal foglalkoznak, hogyan lehetne megoldani a problémát, hanem csak azon vannak, hogy minél feszültebb legyen a belpolitikai helyzet. A fideszes politikus kiemelte, hogy két kerítés épül.

A kettő együttes használata, egyéb műszaki eszközök bevetése, a határvadász egység, és esetlegesen a honvédség bevetése teremtheti meg azt a helyzetet, hogy - ahogyan korábban Orbán Viktor miniszterelnök is mondta - valóban egyhetedére csökkenjen az illegális migránsok száma - fejtette ki Németh Szilárd.

 

Szakértő: tarthatatlan az unió bevándorláspolitikája

Lánczi Tamás, a Századvég Alapítvány vezető elemzője szerint tarthatatlan az Európai Unió jelenlegi bevándorláspolitikája. A szakértő az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában azt mondta: lennének eszközök az unió kezében, például a migránsokat kibocsátó országokat helyben kellene segíteni, Európa határait pedig meg kellene erősíteni.

 

Lánczi Tamás szerint mind Angela Merkel német kancellár nyilatkozata, miszerint mindenkit szívesen befogadnak, aki Szíriából, Irakból, Afganisztánból érkezik, mind pedig Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnökének szavai, hogy Európa mindenkit szívesen lát, csak "súlyosbítja a helyzetet".

A vezető elemző felhívta a figyelmet arra, hogy Afganisztánban már negyven éve háború dúl, és Szíriában is 2011 óta tart a polgárháború. Úgy véli, annak nyomán indult el a tömeges migráció, hogy 2012-ben az Európai Unió jelentősen enyhített a szabályokon.

Az Európai Unió "elhibázott bevándoroláspolitikája" vezetett oda, hogy az embercsempészek elkezdték szállítani a bevándorlókat Európába - mondta Lánczi Tamás.

 

Csaknem háromezer határsértőt tartóztattak fel Csongrádban

Újabb rekord dőlt meg a zöldhatáron szerdán Csongrád megyében; 2958 illegális bevándorlóval - köztük 698 gyermekkel - szemben intézkedtek a rendőrök a polgárőrökkel együttműködve - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtök reggel az MTI-t.

 

Szenti Szabolcs elmondta: a legtöbb embert ezúttal is Röszke külterületéről állították elő a rendőrök, többségük szír, afgán és pakisztáni állampolgárnak vallotta magát. Az illegális bevándorlók ügyében idegenrendészeti eljárást kezdeményezett a rendőrség.

Tiltott határátlépés miatt szerdán országosan 3241 embert fogtak el a rendőrök, 21 emberrel szemben embercsempészés miatt indult büntetőeljárás - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

 

Mi a véleménye a Munka Törvénykönyvének módosításáról (túlóratörvény)?

0
0
0
0
0

hírek innen, onnan

Bűnösnek találták a vak férfit, aki átesett egy parkoló autón

Az ítélet szerint megrongálta azt, ezért ki kell fizetnie a luxuskocsiban esett 60 ezer forintos kárt.

Hosszú idő után először reagált az edzőtermes botrányra Hosszú Katinka

Most reagált először Hosszú Katinka a Duna Arénában történt konfliktusra.

Bessenyei 100 - Így emlékeztek meg a nemzet színészéről a pályatársak és a rajongók - galéria

A Nemzeti Színházban, gálaesttel tisztelegtek Bessenyei Ferenc kétszeres Kossuth-díjas, a Nemzet Színésze címmel is kitüntetett magyar...

A kapcsolatok megmentője: Az okoságy, ami visszagurítja a párodat az ő térfelére.

Simán lehet, hogy néhány kapcsolat ennek a furcsa találmánynak köszönhetően menekül meg.

Timmermans: nem próbáltam kizáratni a Fideszt a Néppártból

Az Európai Bizottság első alelnöke hiszi, hogy az embereket nem lehet hozzáláncolni a félelmeikhez. Frans Timmermans azt is elárulta,...

Aki három hónapos kómából ébredt, azt hitte, még Mourinho az edző

Ezen a héten a Manchester United-Paris Saint-Germain találkozóról beszélgettünk.

Memóriazavar ellen is jó a hintaágy

A ringatástól nem csak jobban alszunk, hanem jobban működik az emlékezetünk is mutatták ki svájci tudósok. A mozgásnak ez a fajtája...

Győrben fog felépülni Európa legnagyobb tetőnaperőmű-parkja

Az Audi Hungaria két logisztikai központjának tetején, mintegy 160 000 négyzetméteren épít az E.ON egy 12 megawatt beépített...

0

Sport

A BATE csodát tett az Európa-ligában, újra

A BATE nemcsak a Vidi tudja elverni, hanem az Arsenalt is.

Hosszú Katinka lélegzetelállítóan nézett ki az Év sportolója gálán - fotó

A győri kézis lányok is lenyűgözően elegánsak voltak.

Dögös szettben jelentkezett be az Év Sportolója Gáláról Hosszú Katinka - fotó

Kezdetét vette a Nemzeti Színházban az Év Sportolója Gála, amiről természetesen világklasszis úszónőnk, Hosszú Katinka sem hiányozhat. A Magyar Sportújságírók Szövetségének (Msúsz) 61. alkalommal kiírt szavazásán Babos Tímea és Kozák Danuta mellett ő is a legjobb három női jelölt között van.

Hosszú Katinka üres kézzel távozott, három díjat ért a téli olimpiai arany

Kozák Danuta és a short track csapat tagjai voltak az Év Sportolója gála nagy nyertesei.

Óriási küzdelmet folytat a betegségekkel: az orvosok is csodálják a háromszoros olimpiai bajnok magyar vízilab...

Budapest Nem vesztette el kiváló humorérzékét és életvidámságát Kárpáti György (83), a Nemzet Sportolója erről testközelből bizonyosodott meg a Blikk.

Minden idők egyik legjobb nehézsúlyúja a KO-gép ellen

Nem túlzás a cím, visszatér Cain Velasquez, ráadásul egy nagyon várós, és számára veszélyes meccsen Ngannou ellen.

Egy napon született két gyereke, két különböző nőtől a holland focistának

A játékos nem biztos benne, a bíróság már annál inkább.

Komoly kritika érte Hosszú Katinkát

Komoly kritikát fogalmazott meg Hosszú Katinkáról az úszószövetség elnöke, Wladár Sándor.

Aláírt a Honvédhoz, majd kölcsönadták

Ketten távoztak Kispestről.

Kozák Danuta és Liu Shaolin Sándor 2018 legjobbja

Magyarország első téli olimpiai aranyérme, a rövid pályás gyorskorcsolyaváltó pjongcsangi sikere három díjat is ért az Év Sportolója Gálán.

Fucsovics elképesztő fordítás után negyeddöntős Rotterdamban

A magyar teniszező újabb top 20-as játékos ellen győzött.

0

Bulvár

Zsákokban, koporsókban, hullák alá rejtve csempészte ki a gyerekeket az ápolónő

Elengednéd a gyerekedet egy idegennel, ha azt állítaná, úgy életben marad?

A kormány üzent: lehet, hogy ki kell igazítani a nyugdíjakat

Óvatosan elkezdték kommunikálni, hogy nagyobb lehet az infláció, mint tervezték.

Itt a drámai bejelentés az időjárásról

Kialakult az a jelenség, amelynek heves esőzések, áradások és aszályok kialakulásában van oroszlánrésze, de hatással van a globális átlaghőmérsékletre is.

Napi horoszkóp február 15.: a Szüzekre új kihívás vár, a Vízöntőket pozitív csalódás éri

A hét utolsó munkanapján is érdemes a horoszkópod elolvasni, izgalmas részleteket rejtenek ugyanis az egyes csillagjegyek!

Egy elveszett világra bukkantak az Arktiszon

Gyönyörű az úttalan rengeteg, ujjong lelkem a parton egyedül; egy társaság van, hol nem szenvedek: a mély tenger, hol az ár hegedül. Embert meg nem vetek, de a természethez vagyok hű.

Széttette a lábát

Miley Cyrus kinek szexizne, ha nem a férjének. Ez alól persze kivételek a koncertek.

Nagy döntést hoztak: Zsüliett miatt válik ketté a Fásy család

Fásy Ádám kettéosztotta a családi vállalkozást, így egyszerre két rendezvényen is részt tudnak venni. A zenész bízik lánya rutinosságában, ezért Zsüliett a nyíregyházi Böllérfesztivált már egyedül fogja vezetni.

A WC-ülőkét ezért kell mindig lehajtani

Az öblítés során kórokozók hada kerül a levegőbe, ami könnyedén megbetegíthet.

A savlekötők meglepő mellékhatásai

Mivel a savlekötők vény nélkül is elérhetők, sokan hajlamosak úgy gondolni, hogy szinte bármilyen hosszan, illetve mennyiségben biztonságos a használatuk. De ha nem elég körültekintően szedjük őket, akár komolyabb mellékhatásaik is lehetnek.

Felbontotta jegyességét a sztárpár? Nagyon úgy fest, hogy gondokkal küzd a híres páros

A legfrissebb hírek szerint Lady Gaga és vőlegénye problémákkal küzdenek, és egy ismerőse szerint emiatt már szakítottak is!

Új kötelező felszerelés jön az autókba

Az autmatikus vészfékező rendszert várhatóan 2022-től kötelezővé teszik az új autóknál.

Rabszökés Budapesten. Életveszélyben az elfogott fegyveres

A rendőrség elfogta az elítéltet, aki miután a Fővárosi Törvényszéken őrétől fegyvert szerzett, beszállt egy autóba, és annak utasával együtt elmenekült. A rendőrség nagy erőkkel eredt a nyomába, tüzet is nyitottak a férfira. A lövöldözés után a rendőrök elfogták, majd életveszélyes sérülésekkel kórházba szállították.

blogmorzsák

A legőrültebb autós szabályok

Összegyűjtöttük egy csokorra valót a legelvetemültebb/legmeghökkentőbb/legszokatlanabb szabályokból, amikkel az autósok a nagyvilág útjait járva találkozhatnak. Lássuk hát!

A családok éve után jön a családok átverésének éve

Egy biztos: 10 év múlva bölcsődék helyett haj­léktalanszállókat és árvaházakat építünk majd.

Hogyan ússzuk meg a szabálytalan parkolás miatti bírságot?

Szabálytalan parkolás miatt csaknem kéttucatnyi autóst – köztük egy mozgássérültet – jelentett fel valaki az egyik fővárosi kerületben.

Az Akadémia is belehal majd

Szerencsés az a nép, amelyik hihet a politikusainak, és szerencsétlen, amelyik nem.

Ami legyőzte a kereszténységet: a Fidesz-hit

A hit alapú szervezés jóval pontosabban számol a szavazók átlagos képességeivel és igényeivel, plusz a szavazói tömeg nyelvével.

Ki mondta, hogy az önfej­lesztéshez mindig csinálni kell valamit?

Az önfejlesztés néha csoki, prosecco vagy hogy nem mosok hajat egy hétig.

A Lufthansa és a beperelt utas esete

Nagyot ment a hír, hogy egy utasát beperelte a Lufthansa, mert 2000 Eurót spórolt.

9 apróság ami életet menthet!

Amikor a pillanat tört része alatt kell helyes döntést hoznunk.

Mr. Kondom elbűvölő története

Egy ember, aki 40 év alatt egy egész országot mentett meg. Kétszer.

A magyar, lengyel, ro­mán és török rendszer rákos veszély a NATO számára

Amerika félrenéz, amikor a demokrácia súlyos kelet-európai bajairól van szó.

Nyálas és nyálmentes programok a hétvégére

Szakítás dalban, farsangi jelmezbál és elképesztően egzotikus reggeli az eheti programajánlóban.

0


0