Ezt olvasta már?

Szili Katalin: "Nekünk, magyaroknak Fiume az emlékek városa"

Nekünk, magyaroknak Fiume (Rijeka) az emlékek városa: a Kormányzói Palota, a Tengerészeti Akadémia, vagy éppen maga a kikötő és vasöntvényei, a hullámtörő gátja...


Országgyűlés: vita a migránsok elosztásáról szóló kvótarendszerről és a magáncsődről

Az Országgyűlés európai ügyek bizottságának fideszes elnöke reméli, az Európai Bizottság (EB) mindenképpen megfontolja a magyar parlament javaslatait a kvótarendszerrel kapcsolatban. - Pécsi Napilap -


hirdetés

Hörcsik Richárd ezzel zárta csütörtökön a parlamentben az EU-s tervről szóló vitát. Ezután a Ház megkezdte a tárgyalását a magáncsődtörvény módosítási javaslatának, amely egyszeri póthatáridőt adna a csődeljárás kezdeményezésére.

 

Fidesz: évtizedes küzdelem tanúi vagyunk

Gyopáros Alpár (Fidesz) értékelése szerint évtizedes küzdelem tanúi vagyunk, a bürokrácia újra és újra területet akar foglalni a jogalkotás területén. Ezt nyílt, durva, frontális támadásnak értékelte, amit azzal magyarázott, hogy az uniós végrehajtás bürokratikus szervezete nem a hatáskörében akar intézkedni.

Szerinte a tervezett rendszerrel meghívólevelet küldenek Afrikába, a Közel-Keletre az ott élőknek.

Reményét fejezte ki, hogy a visegrádi országok között ebben az ügyben kialakult erős kohézió mintául szolgál a nemzeti minimum eléréséhez.

 

Jobbik: ügydöntő népszavazás kell a kvótáról

Z. Kárpát Dániel (Jobbik) megismételte pártja korábbi álláspontját, hogy ügydöntő népszavazás kell tartani a tervezett uniós kvótarendszerről. Szerinte fel is lehet borítani az asztalt Brüsszelben, mert nemzetstratégiai kérdésről van szó.

Arról kellene megkérdezni a magyar embereket - folytatta -, hogy hozzájárulnak-e "egy inváziószerű állapot" fenntartásához? Hozzájárulnak-e hosszabb távon egy lakosságcseréhez? Utóbbi kérdés kapcsán kijelentette: a magyar korfát a magyaroknak kell kiegyenesíteni.

Mint mondta, az MSZP és egyes civil szervezetek "migránssimogató politikája" illeszkedik ehhez, ugyanis ők tudatosan letelepítenének migránsokat Magyarországon.

A jobbikos politikus szerint nem lehet majd megakadályozni a családegyesítéseket sem, így pár évtizedes távlatban tömegek érkezhetnek az országba.

 

MSZP: vitázni lehetne arról, mélyítsük-e, vagy sem az uniós együttműködést

Legény Zsolt (MSZP) egyetértett azzal, hogy az EB javaslata alapján hatáskörök összeütközése alakulhat ki a bizottság és az Európai Tanács között. Azt sem vitatta, hogy a javaslat jogalapjával gondok vannak. Szerinte komoly, valós vitát lehetne arról folytatni, hogy mélyítsük-e, vagy sem az uniós együttműködést.

Fenntartotta azt az álláspontot, hogy a dublini eljárás helyett kifejezetten indokolt lenne egy új rendszer. A dublini egyezmény helyett egy teljesen új, gyökeresen eltérő megoldásra van szükség - szögezte le.

 

Zárszó

Hörcsik Richárd zárszavában azt mondta, "jó reménységgel" van a Juncker-bizottság felé, bízik abban, hogy figyelembe veszi a nemzeti parlamentek véleményét a kvótarendszerről. Emlékeztetett: a Barroso-bizottság volt, hogy változatlan formában nyújtott be egy tagállami parlament által kifogásolt javaslatot.

Reméli, akkor is megfontolják a javaslataikat, ha nem jön össze a döntés befolyásolásához szükséges 19 szavazat.

Kitért arra is, a kormány a nemzeti konzultáció keretében megkérdezte a magyar polgárokat. Több mint egymillióan válaszoltak a kérdésekre, és a magyar kormányfő a válaszok tudatában fogalmazta meg javaslatait Brüsszelben - mutatott rá.

Hörcsik Richárd úgy értékelte, bármilyen lassú is az uniós döntéshozás, van eredménye a szélmalomharcnak. Erre példaként azt hozta fel, hogy ma már a balkáni migrációs útvonalat is kiemelten kezeli az EU.

Az elnök egy korábbi felszólalásában azt is mondta, a dublini egyezményt azért kell fenntartani, mert nincs helyette más, és egy új rendelet elfogadás egy évet venne igénybe.

 

Magáncsődtörvény módosítása

IM: egyszeri póthatáridőt biztosítana a kormány a magáncsődeljárás kezdeményezésére

Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium (IM) államtitkára expozéjában elmondta: a magáncsődtörvény módosítására tett javaslatuk célja, hogy legkésőbb 2016. március 1-jéig egyszeri póthatáridőt biztosítson az első ütemben - a lakáshiteladósok által - megindítható adósságrendezési eljárások kezdeményezésére.

E határidő engedélyezése lehetővé teszi, hogy azok is kezdeményezzenek ilyen eljárást, akik a most hatályos rendelkezések szerinti határidőket már túllépték.

Így azok is kapnának még egy esélyt az adósságcsapdából kikerülésre, akik lekésték a határidőket - közölte.

Emellett a javaslat választási lehetőséget biztosít az adósoknak, akik a szükséges iratokat a családi csődvédelmi szolgálat területi szervei és a kormányhivatalok mellett a főhitelező pénzügyi intézménynél is benyújthatnák - tájékoztatott.

 

A Fidesz támogatja a javaslatot

Vinnai Győző, a Fidesz vezérszónoka hangsúlyozta, a magáncsőd segítséget nyújt az adósságcsapdából kikerüléshez, a mostani javaslat pedig egyszeri póthatáridőt adna az eljárás megindítására.

Kiemelte: az adósságrendezés kezdeményezése megakadályozza a kényszerértékesítési eljárást, ezért fontos, hogy gyorsan döntsenek az adósok, akarnak-e élni a csődvédelemmel.

A bankszövetséggel is egyeztetett javaslat céljának emellett az eljárások egyszerűsítését, gyorsítását nevezte.

 

MSZP: teljes kudarc a magáncsődtörvény

Bangóné Borbély Ildikó MSZP-s vezérszónok arról beszélt, hogy az országban továbbra is több százezer család küzd az eladósodással, a magáncsődtörvény azonban nem nyújt érdemi megoldás a családok döntő többségének.

Szerinte a borzasztó jogalkotási színvonalon benyújtott magáncsődtörvény teljes kudarc, a hírek szerint szinte senki nem jelentkezett rá, a jogszabály "toldozgatása-foldozgatása" pedig semmit sem fog segíteni. Ha az előterjesztés így marad, az MSZP nem támogatja - közölte.

Emlékeztetett pártja négy éve benyújtott magáncsődjavaslatára, amely - mondta - minden adósnak segített volna.

 

Az MSZP a Dublin III-as rendelet felfüggesztését szorgalmazta az uniós kvótarendszer tervét kifogásoló európai ügyi bizottsági előterjesztés csütörtöki parlamenti vitájában. A szocialisták sem tartják önmagában jó megoldásnak az európai kvótákat, amelyeket a KDNP és a Jobbik felszólalója is elutasított. Az LMP ugyanakkor kiállt a kvóták mellett.

 

MSZP: függesszék fel a Dublin III-at!

Harangozó Tamás, az MSZP vezérszónoka szerint a Fidesz a jelenlegi helyzet kezelésére nyilvánvalóan alkalmatlan Dublin III. rendeletet veszi védelmébe. A szocialisták ezzel szemben azon az állásponton vannak, hogy a Dublin III-at fel kellene függeszteni - mert az igazságtalan módon minden felelősséget a külső határokon fekvő országokra hárít -, és méltányos tehermegosztási rendszert kellene bevezetni.

Az ellenzéki politikus megjegyezte, a jelenleg hatályos Dublin-rendelet alapján visszaküldhetnék Magyarországra azt a 176 ezer embert, akiknek menedékkérelmét itt regisztrálták. Azt is mondta, hogy ha a bajor álláspont kerekedne felül Németországban, már holnap megkezdődhetne a menekültek visszaszállítása Magyarországra.

Az MSZP véleménye szerint is alapvetően elhibázott az Európai Bizottság rendelettervezete - közölte Harangozó Tamás, jelezve, hogy pártja az európai szintű kvótákat önmagában nem tartja jó megoldásnak, az csupán a közös európai határőrizeti és menekültügyi rendszer utolsó eszköze lehet.

 

KDNP: Európa szem elől tévesztette keresztény identitását

Hollik István, a KDNP vezérszónoka a szocialista álláspontra reagálva arra hívta fel a figyelmet, hogy ha visszatoloncolásról lenne szó, akkor nem Magyarországra, hanem Görögországba kellene ezeket az embereket visszaküldeni.

A kormánypárti politikus szerint a bevándorlást még két héttel ezelőtt is álproblémának nevező MSZP-vel szemben a magyar kormány elsők között érzékelte a probléma súlyát, konzultációt hirdetett, és kiderült, hogy a magyarok az ország védelmét tartják az elsődleges feladatnak.

A KDNP szerint Európa szem elől tévesztette keresztény identitását, amit újra meg kell találnia, ám ezt a folyamatot nem segíti, ha eltérő kultúrájú emberek ellenőrizetlen módon elárasztják a kontinenst - mondta Hollik István, elutasítva a kvóták tervét, mondván, hogy az sérti a tagállami szuverenitást, az Európai Bizottság pedig túlterjeszkedik hatáskörén. A megoldás szerinte Orbán Viktor miniszterelnök hatpontos javaslata.

 

A Jobbik támogatja a sárga lapos eljárást

A Jobbik vezérszónoka, Bana Tibor közölte: pártja támogatja a sárga lapos eljárás elindítását a kvótarendszerrel kapcsolatban, ám az eredményt illetően szkeptikus. A Jobbik mindig is elutasította a kvótarendszert - mondta -, amelyről szerintük akár európai uniós szintű népszavazást is lehetne tartani.

Örömtelinek nevezte a bevándorlás kérdésében mutatkozó közép-európai összefogását, mint fogalmazott, "itt a társadalom immunrendszere még elég erős". Véleménye szerint azonban az EU-s vezetők nem akarnak érdemi megoldást az ügyben.

A Jobbik álláspontja szerint valójában piros lapos eljárás bevezetésére lenne szükség a tagállami önrendelkezés biztosítása érdekében.

Bana Tibor hangsúlyozta: zéró toleranciát kell hirdetni a bevándorlással szemben.

 

LMP: csak komplex cselekvési terv képzelhető el

Schmuck Erzsébet, az LMP vezérszónoka jelezte, hogy támogatják a felülvizsgálatot, ugyanakkor annak célja nem lehet a kvótarendszer megakadályozása. Azt szeretnék, ha megvalósulna az egységes kvóta - mondta. Az eljárásnak tartósnak és kiszámíthatónak kell lennie - fogalmazta meg, a tagállami és az uniós érdekek összhangjának megteremtését sürgetve.

Az ellenzéki politikus szerint a közös megoldás akkor működőképes, ha a nemzeti parlamentek rábólintanak.

Kijelentette azt is, hogy nem a háború az oka a migrációs válságnak, hanem a fenntarthatatlan gazdaság. Ezt tetézi a klímaváltozás is - tette hozzá.

Értékelése szerint párhuzamosan kell megvalósítani a már Európában lévő, az útnak indult és a táborokban élők segítését. Schmuck Erzsébet a nemzetközi fejlesztési források növelését és a menekültügyi eljárások egységesítését szorgalmazta.

 

Kormány: minden európai csatornán tiltakozni kell a kvóta ellen

Szabó László, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára a kormány nevében azt mondta: maradéktalanul támogatják, hogy a parlament emeljen kifogást a kötelező kvótarendszer ellen és minden európai csatornán tiltakozzon.

Értékelése szerint Magyarország példája annak, hogy a drámai migrációs nyomás esetén is eleget lehet tenni a schengeni kötelezettségeknek és ez a helytállás nem teszi az országot kevésbé európaivá.

Kiemelte azt is, hogy a modernkori népvándorlást a gyökereinél kell megoldani, a kvóta egyértelműen csak álmegoldás. Elfogadhatatlannak minősítette, hogy az unió a szabályok felrúgásával akarja keresztülvinni akaratát. A kötelező kvótarendszer a tagállamok megtagadásával jönne létre, s ez sem Magyarországnak, sem az EU-nak nem érdeke - tette hozzá.

 

Fidesz: a kvótarendszer elfogadása sértené az alaptörvényt

Répássy Róbert (Fidesz) azt fejtette ki, hogy a kötelező kvótarendszer bevezetésére vonatkozó javaslat ellentétes az EU alapító szerződéseivel és a magyar alaptörvénnyel, sérti Magyarország szuverenitását, valamint a Magyarország és az unió közötti együttműködési szabályokat.

A kormánypárti politikus ezt azzal magyarázta, hogy az EU túlterjeszkedne hatáskörén azzal, hogy többletjogokat akar ahhoz képest, amire a magyar alaptörvény felhatalmazást ad.

Kitért arra is, hogy tartalmilag sem ért egyet a bizottsági javaslattal, az önmagában értelmetlen és rossz felvetés.

 

Az Országgyűlés európai ügyek bizottsága és a Fidesz sem ért egyet az Európai Bizottság által javasolt, a migránsok elosztásáról szóló kvótarendszerrel. A bizottság a kifogásokról javaslatot fogalmazott meg, amelynek parlamenti vitáját csütörtökön folytatták le az Országgyűlésben.


Európa-ügyi bizottság: veszélyes és elfogadhatatlan a kvótákról szóló javaslat

Az Országgyűlés európai ügyek bizottságának fideszes elnöke szerint ugyan még csak terv a migránsok elosztásáról szóló EB-javaslat, de veszélyes terv, és Magyarország számára elfogadhatatlan.

Hörcsik Richárd beszámolt arról a bizottság által lefolytatott, a lisszaboni szerződés által biztosított eljárásról, miszerint a tagállami parlament megvizsgálhatja, hogy egy uniós jogalkotási terv megfelel-e a szubszidiaritás elvének.

Emlékeztetett arra, hogy szubszidiaritás elve alapján a döntéseket az unió polgáraihoz minél közelebb kell meghozni.

A tagállami parlamentek sárga lapot mutathatnak a szabálytalankodó brüsszeli bizottságnak - fogalmazott, majd úgy magyarázta, hogy ezzel az eljárással el lehet érni, hogy bizottság javaslatát megváltoztassa, illetve visszavonja.

Mint mondta, ha kellő számú tagállam parlamentje fogad el úgynevezett indokolt vélemény, akkor van esély befolyásolni az uniós döntéshozatalt. Szerinte ehhez 19 szavazatot kell összegyűjteni.

A bizottsági elnök szerint a kvótákról, vagyis az áthelyezési válságmechanizmus létrehozásáról szóló javaslat tükrözi a brüsszeli bürokrácia téves elképzeléseit. Az nemcsak a szubszidiaritás elvét sérti, hanem tovább eszkalálhatja a problémát - értékelt Hörcsik Richárd.

Hozzátette: a magyar emberek döntöttek, a határokat meg kell védeni, és ehhez nem ad segítséget a kvótákról szóló uniós terv.

Hörcsik Richárd érvelése szerint nincs szükség állandó mechanizmusra, hogy kiegészítsék a dublini egyezményt a menedékkérelmek megvizsgálása miatt. Mint mondta, nem megfelelő jogalapra hivatkozik az EB a kvótarendszer létrehozásakor.

A kifogásaik közé sorolta azt, hogy javaslat az EB-t a válságmechanizmus meghatározására és aktivizálására kizárólagos hatáskörrel ruházza fel, ugyanakkor az uniós alapszerződés szükséghelyzetben az Európai Tanács számára biztosít a hatáskört. Az EB ezen felhatalmazása túllép az alapszerződésben foglalt korlátozáson - tette hozzá.

A bizottsági elnök szerint a bizottság nem igazolja kielégítően, hogy a kvótarendszer hatékonyabb eljárást eredményezne, illetve többletértékkel bírna.

Kitért arra is, hogy a parlament véleménye nem köti a kormányt. Ha a tagállami parlamentek nem tudják megakadályozni a javaslatot, akkor az Európai Tanácsban nem egyhangúlag, hanem minősített többséggel döntenek, és ez azt jelenti, hogy egy év múlva akár hatályos is lehet a kvótáról szóló uniós jogszabály - ismertette.

 

Fidesz: sárga lapos figyelmeztetést kell adni az EB-nek

Kósa Lajos (Fidesz) is az uniós kvótarendszer elutasítására szólított fel. Szerinte ha Magyarország elfogadja ezt az áthelyezési mechanizmust, akkor beáll abba a sorba, amely elfogadhatatlan eszközökkel próbálja a válságot kezelni. Mint mondta, sárga lapos figyelmeztetést kell adni az EB-nek.

Szerinte olyan megoldásokat kell keresni, amely képes ezeket az embereket a szülőföldjükön tartani.

A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője szerint minden nemzet kizárólagos joga eldönteni azt, kit enged be az országba, kinek ad letelepedési engedélyt, menekültstátust, állampolgárságot.

Kósa Lajos szerint ezt a jogot senkinek sincs lehetősége elvonni, erre kizárólag diktatúrákban volt példa. "Mi is megéltük azt, hogy legyőzött országként rajtunk kívül álló hatalmak döntöttek arról, hogy Szlovákiából magyarokat telepítenek Magyarországra önkényesen vagy Magyarországról különböző nemzeti kisebbségeket deportálnak" - fogalmazott. Úgy folytatta: "azt álmunkban sem gondoltuk volna", hogy ismét visszatér ez a probléma, és arról dönthetnek a fejünk felett, hogy sok tízezer embert küldenek Magyarországra.

"Sztálin elvtárs szelleme kísért Brüsszelben" - mondta Kósa Lajos.

A fideszes politikus a kvótarendszerrel kapcsolatban felvetette, hogy azok, akik illegálisan érkeztek, eddig sem voltak együttműködőek. Ki az, aki azt gondolja, hogy megváltozik a hozzáállásuk, és majd az EB döntése alapján Plovdivban vagy Mátészalkán maradnak? - tette fel a kérdést.

Kósa Lajos szerint ez a rendszer a schengeni egyezmény felrúgásához vezethet, Magyarország viszont azért védi a határokat, hogy eleget tudjon tenni ennek az egyezmények. Úgy értékelte, hogy az elosztási mechanizmus ellentétes az uniós alapszerződésekkel, ahelyett valós megoldást kell keresni, erre pedig már Orbán Viktor miniszterelnök javaslatot tett.0
0
0
0
0

hírek innen, onnan

Dögös anyuka: így néz ki két hónappal a szülés után a ValóVilág sztárja

Dögös fotóval jelentkezett közösségi oldalán a valóságshow-szereplő: VV Kinga máris bomba formában van, két hónappal a szülés után!

Sok tűzoltó hagyja el a pályát, az országot, de még nincsen gond

A szakszervezeti vezető alacsony fizetésekre panaszkodik, a katasztrófavédelem szóvivője szerint nincsen veszélyben a mindennapi szolgálat.

Ősi riválisát verte idegenben a Bayern - videó

Manuel Neuer volt csapata ellen diadalmaskodtak.

Mit veszel észre először a képen? Ezt árulja el rólad!

Többet árul el rólad, mint gondolnád.

Szemétszedő csipesszel takarítja a várost a 7 éves kisfiú

Szülinapjára kérte, azóta az utcákat járja és az eldobott hulladékot szedi össze. A Komáromi Városgazda Közhasznú Nonprofit Kft.-nél...

Bemutatták a világjátékokra utazó speciális olimpiai csapatot

Tizennégy sportágban 62 sportoló képviseli a magyar színeket a jövő márciusban Abu-Dzabiban sorra kerülő XV. Speciális Olimpia Nyári...

Ilyen közelről talán még sosem videóztak le nyilvános orálozást +18

Történt mindez egy görögországi üdülőfaluban...

Szekeres: a honvédelmi miniszternek tudnia kell, hogy ez nem így van

Benkő Tibor honvédelmi miniszter nyilatkozata szerint a Honvéd Kórház mai gondjainak oka a múltban keresendő, vagyis nyolc év után is az...

Valakire rászakadt a szerencse - egy csapásra milliárdossá vált

Egy telitalálatos szelvény volt az e heti ötös lottón, értéke csaknem kétmilliárd forint - tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. az MTI-t.

0

Sport

Máris balhé van a PSG-nél?

A Le Parisien szerint az új edző, Thomas Tuchel és a sportigazgató, Antero Henrique nincs igazán jó viszonyban.

Hazatér a kapus, aki jobban gyűlölte csapatát, mint bárki más

Szombaton este Schalke-Bayern München meccs a Bundesligában. Manuel Neuer története moziba illő.

Nem is baj, hogy elromlik az idő, annyi néznivaló lesz a tévében

Csak a távkapcsolón ne vesszen össze senki senkivel.

Maszkos szlovákiai huligánok vertek nőket és gyerekeket Miskolcon - videóval

A DVTK Jegesmedvék-HKM Zvole jégkorong-meccsen tört ki a balhé, akit értek, ütöttek a családi szektorban.

Csodanap a Bundesligában: gálázott a Hertha, Sallai 7 perc alatt gólt lőtt

Történelmi bemutatkozás Freiburgban, Dárdaiék vezetik a bajnoki tabellát!

Dzsudzsák góllal mutatkozott be új csapatában, 9 emberrel is nyert a Real Sociedad

Agüero pedig hosszabbított a Manchester Citynél. Ez történt pénteken.

Luka Modric büntetése: 8 hónap börtön.

Elfogadta az ítéletet a Real Madrid horvát középpályása.

Indokolatlan büntetésekkel szálltak rá a magyar versenyzőre

Kiss Norbert: Ilyet még életemben nem tapasztaltam!

Megunta a szakállat: alig lehet ráismerni Messire - fotók

Hosszú idő után levágta szakállát Lionel Messi, a Barcelona 31 éves sztárcsatárja.

Sallai Roland történelmi bravúrral mutatkozott be a Bundesligában

A magyar válogatott szélső gyorsan letette a névjegyét a Freiburg csapatában.

0

Bulvár

Erről tudott? Van a Windowsban egy trükk, amellyel egy kattintásra előhozhatja az összes beállítást

Az úgynevezett GodMode mappa listába szedi a különböző Windows-eszközöket, cserébe pedig időt spórolhatunk meg, hiszen minden egy helyen lesz elérhető.

5 jel, hogy D-vitamin-hiányunk van

Vitaminszintünk ellenőrzésére csináltassunk vérképet és beszéljünk háziorvosunkkal arról, hogy hogyan tudjuk magunkat ezen a téren is rendbe szedni. Addig is az alábbi lista egyértelműbbé teheti, hogy van-e D-vitamin-hiányunk avagy sem.

Szoboszlói fürdőtörténelem: nagy robajjal tört fel a 72 Celsius-fokos termálvíz

Hajdúszoboszló korabeli városvezetése nagyon gyorsan felismerte, hogy hatalmas lehetőséget jelenthet számukra az 1925 őszén feltört termálvíz.

KKi kell venni éjszakára a műfogsort, vagy nem?

Csak régen tartották az éjjeliszekrényen, pohárban a műfogsort. Ma csak a tisztításra kell kivenni, éjszakára a szájban maradhat....

Pórul járt a félnótás száguldozó, az egész net fetrengve röhög rajta

Van valami nagyon mulattató abban, ami a becsapódás után történt.

Mikor ne együnk szőlőt?

A szőlő is lehet tiltott gyümölcs. A szőlő egyike lehet a nem kívánt gyümölcsöknek. Most kiderül, miért tiltakozhat ellene a szervezet.

Döbbenetes fordulat: önként jelentkezett egy férfi, hogy bevallja, ő a soroksári gyilkos

A gyilkosság elkövetésével a rendőrség egy most is börtönben ülő férfit gyanúsít.

Ezért igazi doppingszer a céklalé

A cékla jótékony hatásairól ódákat lehetne zengeni, nemrég az is kuderült, hogy sportolóknak is tökéletes természetes teljesítményfokozó.

Ebben az életkorban esik vissza drasztikusan a férfiak termékenysége

A ketyegő biológiai óra olyasmi, amivel gyakran riogatják a párválasztás vagy gyerekvállalás előtt álló nőket, arról azonban kevesebb szó esik, hogy ha nem is olyan hangerővel, azért a férfi biológiai óra is kattog.

blogmorzsák

Orbánnal rio­gatják majd a nyugati polgá­rokat az uniós válasz­tási kampányban?

Saját fegyverét fordítják most az eu­ró­pai liberálisok Orbán Viktor ellen.

Defenzivában a Fidesz?

A Fidesz kommunikációs gyárában kőkemény munka folyik.

Kövér László előadást tartott a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

Újságírás nem létezik, az EP aberráltak mellett áll ki, a közszereplőket pedig aljas módon tá­madja a média az Országgyűlés elnöke szerint.

Hogyan hazudik az Origo?

A Helsinki Bizottságot azzal vádolja az Origo, hogy segített védelmet kapni a később nemi erőszakkal gyanúsított afgánnak. Nem segített.

Pénzmegvonás jöhet a Sargentini-jelentést lejárató kampány miatt?

Most vizsgálják egy támogatás-csökkentés jogi lehetőségeit.

Senki sem migránsozik jobban a magyar keresztényeknél

A rendőrség, és a tűzoltók sem tudják, miért gyulladt ki egy templom, de ők képben vannak.

Te titokban négy fal között eszel három óránként?

Hogy lehet az, hogy főműsor időben farkával propellerező férfit nézegetünk, de ha valaki nyilvánosan szoptat, az fúj.

Az Orbán-rendszer rokonai: A mexikói rezsim bukása

Ha érdemben szeretnénk küzde­ni a NER ellen, pontosan kell ér­te­nünk, mi­vel állunk szemben. Megnéz­zük, máshol hogyan buk­tak meg az ilyen rezsimek.

Budapesten készül a hivatalos AC/DC napszemüveg

Back In Black-bakelitekből. Kis híján perrel in­dult, de aztán valahogy barátkozás lett a vége.

Mozgás­sal a problémák ellen

Nem­csak a legkülönbözőbb testi és mentális betegségeket segít megelőzni, hanem a kiala­kult problémák enyhítésére is kiváló.

Kalandos szülés Angliában

Az ottani ellátás sokban eltér az általunk megszokottól.

Zseniális játékoktól a csúfos bukásig

Peter Molyneux karrierje dicső és szégyenteli pillanatok soroza­ta a Populoustól a Dungeon Keeperen át a Godusig.

0


0