Ezt olvasta már?

0

Mire figyeljek új pénztárgép vásárlásnál?

Amennyiben a vállalkozásod pénztárgép köteles és eszközre van szükséged, akkor bizony van pár szempont, amit nem árt figyelembe venned. Mindenekelőtt időt és pénzt takaríthatsz meg azzal, ha a megfelelő készüléket vásárolod meg a céged számára.


hirdetés

Ha valóban költséghatékony gépet szeretnél, akkor nézd át a rá vonatkozó garanciát, valamint azt, hogy megfelel-e minden követelménynek, aminek be kell tartanod.

Az alábbiakban arról írunk részletesebben, hogy mire figyelj új pénztárgép vásárlása során. Kitérünk arra, hogy mely típusok között érdemes nézelődnöd.

Az első lépések

Vajon mi kell egy új vállalkozás elindításához? Mindenekelőtt szükség lesz egy elképzelésre, tőkére, amiből lehetőség van beindítani egy új üzletet. A kölcsön nem a legjobb megoldás, hiszen nem tudhatjuk, hogy mikor térül meg a beruházás, mikor sikerül megállni a helyünket a konkurenciával szemben. Ugyanez elmondható a pénztárgépről, amire manapság már szinte minden vállalkozónak szüksége van. Nem mindegy, hogy mekkorát, milyen tudással rendelkező készüléket választunk, hiszen csak egy minőségi géppel tudunk hatékonyan dolgozni. Ez is fontos szempont új online pénztárgép vásárlásnál.

Az LA Pénztárgép például azzal a céllal jött létre, hogy olyan kereskedelmi, értékesítési, valamint szervizhálózatot hozzanak létre, amely a vállalkozó érdekeit tartja szem előtt. Finanszírozási lehetőségeket biztosítanak, amely bárki számára elérhetőek. Ehhez hozzátartoznak a pénztárgépek, a POS rendszerek, a trafik rendszerek és persze a benzinkút rendszerek egyaránt. Több lehetőséget tudnak biztosítani, ezáltal bárki könnyen csatlakozhat a NAV rendszeréhez.

Ők azok, akik Magyar fejlesztésűek és Magyar gyártásúak is, a felmerülő problémákra tehát nagyon gyorsan reagálni tudnak. Ez sosem lehet egy elvetendő szempont új pénztárgép vásárlásánál, főleg egy kezdő vállalkozó számára. Sokszor egy-egy nap is hatalmas kiesést jelenthet, így érdemes ezt is alapul venni. A későbbi fejlesztési terveikben szerepel, hogy még ennél is hatékonyabb és felhasználóbarátabb eszközöket és szoftvereket állítanak elő, amelyek követik a modern kor elvárásait.

Bérlés vagy vásárlás?

Itt jön a következő kérdés, mégpedig az, hogy egy kisvállalkozó számára vajon megéri-e új eszközt vásárolni? A válasz nagyon egyszerű, a pénztárgép nem végez termelő tevékenységet, nem hoz bevételt, ezáltal az erre kiadott összeg sosem lesz befektetés, kizárólag költségként lesz jelen a cég életében. Nem térül meg, így az a pénz, amit nem fizetünk ki a teljes értékű vásárláshoz képest, az a vállalkozásban maradhat, hasznot tud termelni.

A BEST csomag például remek választás lehet azok számára, akik alacsony induló költséget és rövid hűségidőt szeretnének. Aki csak ki akarja magát próbálni a vállalkozók piacán, hiszen csupán kaucióra és üzembe helyezésre kell költeni, onnantól fogva pedig a pár ezer forintos havi díj ellenében sok pénzt tudunk megspórolni.

A csomag részét képezi a CMO NAV számlázó, amelyhez korlátlan számla kiállítási lehetőség tartozik. A pénztárgéphez opcionálisan választható QR kódos fizetési megoldás. A teljes bérleti idő alatt, szakszerű üzemeltetés mellett a készülék teljes mértékben garanciális, ezáltal a meghibásodások javítása nem jár anyagi teherrel.

Pénztárgép vásárlás

Természetesen senkit sem beszélünk le a vásárlásról sem, sőt, itt van nekünk a ComBo299 csomag, amely kiváló döntés azon vállalkozók számára, akik mindenképpen saját eszközzel szeretnének rendelkezni. Tökéletes döntés a bankkártyás, valamint az egyéb alternatív fizetőeszközök alkalmazására.

A gépnek fix összege van, amelyhez beüzemelési díjat kérnek el. Az A920-as android alapú terminálra az ingyenes CMO-NAV számlázó programot is könnyedén rá lehet telepíteni, ráadásul mivel nyomtatóval rendelkezik, a kiállítandó számlákat nyomon tudjuk követni.

A legfontosabb azonban az, hogy mindig a vállalkozásunk méretéhez, a várható forgalomhoz, valamint a cég típusához megfelelő készüléket szerezzük be. Lesz, ahol fontos a hordozhatóság, de akadhat olyan üzlet, ahol erre nem lesz szükség. A döntés nehéz, de alapos utánajárással sokkal egyszerűbben meghozható.0
0
0

hírek innen, onnan

Ez nem SUV: terepjáró

A G Merci már elesett, de mi a helyzet a Land Rover Defenderrel? Vajon meg tudott maradni igazi terepjárónak?

Édesanyjáért dolgozik Molnár Anikó: „Érte bármire képes vagyok”

Ha valamit is megbánt valaha az életében, azt, hogy nem tudta azt a fogadalmát betartani, hogy édesanyját nyugdíjas éve megkezdésétől...

Figyelmeztetik a nyugdíjasokat – Hamarosan lejár a határidő, sokan rosszul járhatnak

Ebben a hónapban még lehetőség van a tavalyi feltételek szerint kérni a nyugdíj megállapítását - számolt be a tudasfajta.hu.

Toplista: Minden idők legjobb sorozatgyilkosos filmjei

A krimi és a thriller a legnépszerűbb filmes műfajok a világon. De vajon melyek minden idők legjobb sorozatgyilkosos filmjei?

Ezekkel a számokkal nyerhettél az ötös lottón.

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

Varga Barnabás: Nincs okunk az aggodalomra

Nem igazán így képzelte el a szombati magyar-svájci Eb-csoportmérkőzést az a több tízezer magyar szurkoló, aki elutazott Kölnbe. A...

Mit gondol Ferenc pápa a mesterséges intelligenciáról?

Ferenc pápa elbűvölő, de félelmetes eszköznek nevezte a mesterséges intelligenciát, amelyhez szerinte "etikai algoritmusok" szükségesek....

Támogatja a villamosenergia-ágazat szereplőinek kiberbiztonsági felkészülését az energiahivatal

Az uniós rendelet szerint az összekapcsolt digitalizált villamosenergia-rendszereket érő kibertámadások okozta ellátási zavarok...

Nagyon erős UV-B sugárzás várható vasárnap több helyen

Normál bőrtípusnál már 15-20 percnyi napon tartózkodás esetén is bőrpír keletkezhet.

Kajak-kenu Eb - Két arany, egy ezüst és egy bronz a délutáni magyar mérleg

A szombat délutáni döntőkben két arany-, valamint egy-egy ezüst- és bronzérmet gyűjtöttek a házigazda magyarok a szegedi gyorsasági,...

Sport

Nagyon rossz hírt kapott a magyar labdarúgó-válogatott

Néhány hónappal ezelőtt még teljesen szétesett a német labdarúgó-válogatott. Mostanra azonban összeálltak és iszonyatosan erősnek tűnnek. Nem lesz velük egyszerű dolgunk.

Példátlan és hazug támadás: a svájci sajtó nekirontott a magyar szurkolóknak

Egészen elképesztő gyűlölettel írnak azokról a drukkerekről, akik szervezett formában utaztak Kölnbe.

„Tragédia; tömegnyomor” - a magyarok a szurkolói zónákra panaszkodnak

Pénteken kezdetét vette az Európa-bajnokság, a házigazda Németország 5-1-re kiütötte Svájcot az első csoportmérkőzésen. Természetesen a magyar szurkolók nem a nyitómeccs, hanem válogatottunk miatt érkeztek a tor

Csúfos vereséggel kezdett a magyar válogatott az Eb-n.

Nem fért bele az egy félidőnyi svájciaknak adott előny.

Kulcsfontosságú győzelem; láthatatlan Szoboszlai Dominik - svájci sajtószemle

A svájci sajtó megérdemelt győzelemről, valamint a láthatatlan Szoboszlai Dominikról írt, miután válogatottjuk 3-1-re győzte le a mieinket az Európa-bajnokságon.

Hatalmas siker: Európa-bajnoki aranyérmes a magyar csapat a vizes Eb-n

A Szimcsák Mira, Fábián Bettina, Betlehem Dávid, Rasovszky Kristóf összeállítású magyar csapat aranyérmet nyert szombaton a nyílt vízi úszók váltóversenyében a belgrádi vizes Európa-bajnokságon - írja az MTI.

Kroos a magyar válogatottat dicsérte a skótverés után

Az Európa-bajnokság után visszavonuló német klasszis röviden, de tartalmasan értékelt a nyitómeccs után.

Galéria: helyszíni fotók a reptéren várakozó és útnak induló magyar szurkolókról

A szerencsés magyar drukkerek időben elindultak a Liszt Ferenc repülőtérről Németországba, hogy a helyszínről buzdítsák válogatottunkat a 15 órakor kezdődő Svájc elleni Európa-bajnoki csoportmeccsen.

Marco Rossi: Nem alibizek, én vagyok a felelős.

A magyar válogatott szövetségi kapitánya magára vállalta a vereséget, de azt is hozzátette, 2-3 játékost leszámítva mindenki saját tudása alatt teljesített. Szoboszlai Dominik is értékelte a mérkőzést, szerinte

26 évesen meghalt a válogatott kapus

Néhány nappal ezelőtt még ő védett a montenegrói nemzeti együttesben a Belgium elleni felkészülési mérkőzésen.

Szoboszlai az Eb-vereség után: Nem szabad azt hinni, hogy ajándékba adják a három pontot

A Svájc elleni vereség után nyilatkozott a magyar válogatott csapatkapitánya.

Marco Rossi: Én vagyok a felelős

A szövetségi kapitány szerint az első félidőben Svájc lefocizta Magyarországot.

0

Bulvár

Rónai Egon megszólalt a Magyar Péterrel folytatott vitájáról

A műsorvezető közölte: elfogadja a nézői kritikát, és egy ponton valóban hibázott.

Nagyon rossz hírt kapott a magyar labdarúgó-válogatott

Néhány hónappal ezelőtt még teljesen szétesett a német labdarúgó-válogatott. Mostanra azonban összeálltak és iszonyatosan erősnek tűnnek. Nem lesz velük egyszerű dolgunk.

Vége a régi jó viszonynak: Novák Katalin teljesen elfordult Balog Zoltántól, nem kért a református püspök segí...

K. Endre kegyelmi ügye után Novák Katalin így reagált Balog Zoltán közeledésére.

A miniszter élőben kért bocsánatot a forint bedőlése miatt

Még ebben a felgyorsult, mindenütt jelenlévő online világunkban is ritkán fordul elő, hogy egy miniszter szeme láttára, a nagy nyilvánosság előtt zuhan be a nemzeti valuta, és arra még reagálni is tud. Ezen a héten

Orbán Viktor bukásához is vezethet a budapesti újraszámolás?

A választás tisztaságához fűzött kételyek elvezethetnek a korábbi szavazások eredményének megkérdőjelezéséhez, ami megrendítheti a Nemzeti Együttműködés Rendszere jogszerűségének elismerését. A lehetséges

Nagy bejelentésekre készülhet Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc

Dobrev Klára erősen utalt arra, hogy nagy bejelentésekre készülhet a DK, ahol lehetséges, komoly személyi változások lesznek.

Fájni fog nekik - Nagyon komoly ellencsapásra készül Orbán Viktor

"Lesznek megoldások, jobban fog fájni Brüsszelnek, mint Magyarországnak." Ezt mondta Orbán Viktor az állami rádióban, miután az Európai Bíróság 200 millió eurós gigabírságot szabott ki Magyarországra, ami ráadá

Drámaian lefogyott Katalin: a rákbeteg hercegné fehér ruhában mutatta meg, hogy fest most

Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.

Nászéjszakák a pokolból. 10 sztori, amikor a házasság beteljesítése igazi rémálom volt

Az esküvő után a pár legtöbbször annyira kimerült, hogy nem is szexelnek, azonban van, hogy emlékezetes rossz élmény marad a nászéjszaka.

0


0